Friday, 26 August 2011

بامبول سبز-خودكار سبزخامنه

پيام تبريك خانم مريم رجوي به مردم وارتش آزاديبخش ليبي

پيام آقاي مسعودرجوي:ارتش آزاديبخش پيروزشد-30مرداد90



پيام آقاي مسعودرجوي:ارتش آزاديبخش پيروزشد-30مرداد90


قدر ليبي در شب قدر رقم خورد و خامنه اي مالکي و بشار اسد درانتظارند. هرآنچه ديکتاتور ليبي رشته بود پنبه شد. پايه هاي جباريت و کشتار و ستم يکي پس از ديگري فروميريزد
برمردم ليبي, برمردم و مقاومت ايران برمردم عراق و سوريه و سراسر خاورميانه مبارک باد. بررزمندگان آزادي و ارتش آزادي مبارک باد. آري وقتي که خلقي برمي خيزد و  اراده ميکند, برسرنوشت است که پاسخ دهد و برزنجيرهاست که ازهم بگسلند....

Monday, 22 August 2011

خبرتوخبر-خبرداره ازدكان دين فروشي سيدعلي

استقبال حقوقدانان عرب ازحكم دادگاه اسپانيا عليه مالكي

حمایت شورای اتحادیه‌های کارگری استرالیا متشکل از ۵۰ اتحادیه، از حکم دادگاه اسپانیا و حفاظت ساکنان اشرف

 
شورای اتحادیه‌های کارگری استرالیا
متشکل از 50 اتحادیه با یک میلیون وهشتصد هزار عضو
حمایت از حکم دادگاه اسپانیا
فراخوان به استقرار یونامی در اشرف
و تحقیق مستقل درباره حمله 8آوریل
خانم ناوی پیلای، کمیسر عالی حقوق‌بشر ملل متحد،
روز 8آوریل نیروهای عراقی با ستونهای زرهی و تجهیزات جنگی به ۳۴۰۰تن از پناهندگان بی‌دفاع ایرانی در اشرف حمله کردند. در این تهاجم خشونت‌بار 36تن از ساکنان شامل8زن کشته و 350نفر مجروح شدند.
دادگاه اسپانیا طی حکمی در تاریخ 11ژوییه ۲۰۱۱ شکایت علیه مسئولان کشتار ساکنان اشرف در روز 8آوریل را پذیرفته است و به سه تن از فرماندهان نظامی عراقی از جمله فرمانده نیروی زمینی ارتش برای حضور در برابر دادگاه فراخوان داده است. این دادگاه هم‌چنین اعلام کرده است که نخست‌وزیر مالکی بعد از اتمام دوران نخست وزیری‌اش که دیگر از مصونیت برخورد نخواهد بود به دادگاه احضارمی‌شود.

از شما می‌خواهیم در جلسه شورای امنیت ملل‌متحد ضرورت حفاظت ساکنان اشرف توسط نیروهای ملل‌متحد مورد بحث و بررسی قرار گیرد و هیأتی برای تحقیقات مستقل حول کشتار8آوریل همان‌طور که خودتان بر آن تأکید کرده‌اید، تعیین شود و سپس یک راه‌حل عملی و فوری جهت سپردن مسئولیت حفاظت کمپ به نیروهای سازمان ملل و یونامی تا پایان انتقال ساکنان به کشورهای ثالث اتخاذ گردد.
هرگونه تلاش برای جابه‌جایی ساکنان اشرف در داخل عراق مردود و مخاطره‌آمیز است.

نامه پروفسور جان متر برنده جایزه نوبل فیزیک به دبیرکل ملل‌متحد در حمایت از حکم دادگاه اسپانیا

نامه پروفسور جان متر برنده جایزه نوبل فیزیک در سال ۲۰۰۶ به دبیرکل ملل‌متحد
حمایت از حکم دادگاه اسپانیا علیه مالکی و سه جنایتکار دیگر
تأکید بر لزوم حفاظت بین‌المللی از ساکنان اشرف

پروفسور جان متر کیهان شناس و متخصص ارشد فیزیک نجومی درآژانس فضایی ایالات متحده (ناسا) و استاد دانشگاه مریلند است که درسال ۲۰۰۶برنده جایزه نوبل فیزیک شد و در سال ۲۰۰۷، مجله تایم او را در شمار شخصیتهای تأثیرگذار جهان معرفی کرد. او محقق پروژه تلسکوپ فضایی جیمز وب است که قرار است بعد از سال ۲۰۱۳ به ایستگاه فضایی ال2 ارسال شود.

پروفسور جان متر در نامه خود خطاب به بان کی‌مون دبیرکل ملل‌متحد نوشت:
به‌عنوان برنده جایزه نوبل فیزیک، از شما به‌خاطر کمکتان در حفاظت از ساکنان کمپ اشرف در عراق تشکر می‌کنم.

رژیم ایران دشمن شناخته شده آنهاست و هم دولت عراق هم که می‌بایست از آنها حفاظت کند، تهدیدشان می‌کند.

جامعه بین‌المللی که از این وضعیت آگاه است باید دست به اقدام بزند.

من خوشحالم که در 11 ژوئیه دادگاه اسپانیا به نفع ساکنان کمپ اشرف حکم داد و سه تن از آمران کشتار اخیر در اشرف را احضار کرد و نوری مالکی هم پس از ترک منصب نخست وزیریش احضار خواهد شد.

دولت مالکی مانع تحقیقات حول کشتار در اشرف می‌شود و از دیدار هیأتهایی از کنگره آمریکا و پارلمان اروپا از کمپ، جلوگیری کرده است. در این شرایط استقرار یک تیم نظارت یونامی در محل کمک کننده خواهد بود.

سازمان ملل‌متحد باید به دولت عراق تفهیم کندکه قانون بین‌المللی از ساکنان اشرف حفاظت می‌کند.

جنگ گرگها حتی درمراسم شب قدر!

شب گذشته مصادف با شب قدر (نوزدهم ماه رمضان)، منصور ارضی در مسجد ارک تهران در برابر هزاران نفر 'قسم جلاله' یاد کرد که هرکس مشایی را بکشد پولش را می‌دهد. متن کامل حرفهای مزدور بسیجی منصور ارضی که در آن به باند احمدی‌نژاد - مشایی حمله کرده است و در سایتهای حکومتی آمده به قرار زیر است: ”همان کاری که شاه انجام داد اینها هم می‌خواهند انجام دهند، پول جمع می‌کنند برای مقاصد خودشان؛ اینها دارند برای دوسال دیگر برای ریاست‌جمهوری کار می‌کنند، تا رأی اراذل و اوباش را جمع کنند و این آرزو را به گور می‌برند.
ببنید چقدر پول خرج می‌کنند، خوف ندارند، ما به این آقا می‌گوییم با رئیسشون هم زیاد حرف زدیم، یعنی رئیس‌جمهور، می‌گیم این همه عمران و آبادی به قول شما انجام شده، اما یک‌صدم این عمران و آبادی برای دین ما کار می‌کردی، نه دم از عدالت بزنی، عدالت در مال که نیست، یک صدم این کار را اگر برای دین مردم کار کرده بودی، حتی لایحه‌ها را نمایندگان مجلس ثبت کردند، تعدیل کردند به مقامات شورای نگهبان دادند همه چی آماده، نکردی! این انحراف می‌شه، صددرصد انحرافه، نتیجه‌اش چی می‌شه، این می‌شود که دشمنان در داخل به ریش حزب‌الله می‌خندند، درست‌ همان حرفی که وزیر ارشاد و دیگران انجام داد که باید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی لازم نیست‌ همان وزارت فرهنگ زمان طاغوت باشه!

ما باید هنرپیشه‌ها را رو بیاریم، یا مثلاً گفتن اگر این لایحه اعلام نشه ما خودمان اقدام می‌کنیم، که باید عید فطر چند روز تعطیل بشه، خوب برای چی؟! این همه ما تعطیلی داریم، اگر مردین که فکر نکنم، بیایید عیدالله الاکبر یعنی عید غدیر را پیاده کنید، و نمایندهها باید دقت کنند، نکند حرام بخورند و به این موضوع رأی بدهند! ما اینطوری می‌بینیم فردا داد زدیم نگید چرا گفتید‌ها! در تببین دین و رساندن به مردم نباید هراس داشته باشیم...

ما اعلام می‌کنیم انتقاد می‌کنیم نامه می‌زنیم، طومار می‌نویسیم، مودبانه!

چون قبول داریم، نکنه فردا بگی نگفتم، یا اشتبا‌ها این بیماری هم الآن افتاده توی دلشان، این [حضور در مسجد ارک] فرهنگ اصیله، این فرهنگ شب زنده‌داری اصیله، نه یک شب، داره انجام می‌شه...

در برابر یک سری از اوباش هم هستند که دور می‌زنند و کاسبی یه عده را به جونشون می‌خرن، یه پولی در بیارن برای امرار معاش گناهشون...

ما باید از خدا بترسیم، ترسی نباید داشته باشیم، آقایون جوونا باید لیله‌القدرت اینجوری باشه که دشمن خوارجی را بشناسی، اینها می‌گن اگر عدالت از این مملکت بره نابوده، نه این حرفا نیست، ولایت هست، داریم که از اهل بیت دستور بگیرید، بقیه حالا رئیس‌جمهوره، رئیس مجلسه، رئیس دیگه اس اگر با ولایت خوند باید قبول کنی، بی‌ولایت قبول نمی‌کنیم، حرف اینه، امشب ولایت کلیه علویه با کشته شدن خودش، دشمن را به تو نشون داد، نه خوارج اون وقت، نه... اونها برای ما مثالی هستند که الآن کیا هستند، با لباس دین، با تهجد با قیافه دینی، میان و می‌گن این دین دیگه به درد نمی‌خوره!

نتیجه‌اش چی می‌شه، این می‌شه که سرگرم می‌کنند یه اتفاقی می‌افته، می‌گه تو بگو حجاب اینجوریه ماست‌مالیش کن، یه عده علما داد و فریاد می‌کنند، سر اینها گرم که شد کارخونه خوزستان را که چند میلیارد پولشه به یکی از فامیلاشون می‌دن! از این‌ور یک میلیارد دلار می‌دن به یه بانکی که اون بانک کارشو انجام می‌ده! بعدم می‌گن مفسدان اقتصادی...

چرا آقا می‌گه مفسدان اقتصادی، به چه کسانی باید صحبت کنه، سیبیل در رفته و فلان و... حالا اومدن، اقتصاد‌دانا اومدن، نشستن نظر دادن این گفت اون گفت، آقا فرمود کارای خوبی داره می‌شه ولی بدانید تورم از بین نرفته گرانی از بین نرفته... رو فرهنگ کار نشده، برای مردم هم بگین چیکار کردین، بگین مردم بدونن، مردم با گرانی ساختند باز هم می‌سازند، اما با بی‌دینی نمی‌سازند، امان از خشم مردم، یهو می‌بینی از همه طرف می‌زنن خوب و بد رو می‌کشن!

این خطرناکه، دشمن بیرونی هم همین کارو می‌کنه، خدا به حق اون علی که خیلی دوستش داری این خوارج را به مردم نشون بده! اینطوری دعا کن، وگرنه به موقعش بارون می‌اد...

اثرش چی می‌شه توی جامعه؟! ببین این فاحشه‌ها، زناکارا، حرامیان در مرز‌ها و اینا ببین چی جوری می‌پیچن به هم صبرکن ببین چه‌جوری به چه‌کنم چه‌کنم می‌افتن، تو صبر کردی، اینا ترس نداره، یارو فاحشه است قیافه‌اش هم نشون می‌ده، اما اونی که درلباس دین رفته در لباس امام زمان دوست رفته بعد میاد یهو یه حرفی می‌زنه معلوم می‌شه این نابکاره!

تو هم می‌دونی که اخلاق منو، فعلاً قایمش کردن، پیداش کنن بچه‌ها می‌کشنش! فعلاً تو هزاران حصار قرار گرفته این یهودی امت! گفتم هر کی بکشتش پولشو من می‌دم! خداشاهده نه این‌که حالا مثلاً بگم... چون اینا خطرناکن، اینا بیان روی کار نمی‌دونی با دین جوونا چه کار می‌کنن، ببین فحشا، منکرات، اینترنت همه هست اما مردم اومدن برای امیرالمومنین گریه کنن... چند میلیون العفو گو داریم، این کمر دشمن را می‌شکنه...

باید بترسی، از چی؟! از خوارجی که در پوشش‌های مختلف هستن... و گرنه آمریکا و اینا کاری نمی‌تونن بکنن... داخل ما که دارن کف می‌زنن، برای یه روزنامه شش تا رادیو فریاد می‌زنه که این روزنامه با ماست، همین روزنامه‌ایران! رادیو هلند، رادیو اسرائیل، رادیو فلان، همه فریاد زدن این روزنامه‌ایران با ماست، کمکش کنید، نمی‌دونن ما اگر هزارتا این روزنامه‌ها بیاد عاشورای ما هست، قرآن ما هست...

اصلش اینه خوف داشته باش، نشستی اینجا می‌ای تو این هیات، ممکنه یهو یه جا دیگه بری، خواننده شو بردن، گویندشو بردن، خبرنگارشو بردن، ورزشکارشو بردن، شورای شهریشو بردن، برادر شهید رو بردن، بپا، بترس...

با فتح بیش از ۹۵ درصد مناطق طرابلس، رژیم قذافی در آستانه سقوط کامل قرار گرفت

كوچك نمايى خط خط معمولى بزرگنمايى خط
با فتح بیش از نود‌و پنج درصد مناطق طرابلس توسط رزمندگان ارتش آزادیبخش ملی لیبی، رژیم قذافی در آستانه سقوط کامل قرار گرفت. رزمندگان اعلام کردند به جز منطقه «باب العزیزیه» که محل استقرار قذافی است، تمامی نقاط و محله‌های طرابلس تحت کنترل آنهاست. گزارشگر تلویزیون الجزیره گفت: فرماندهان نظامی و اجرایی گردانهای قذافی سلاحها را به زمین گذاشتند و خودشان را تسلیم کردند. فرمانده گردان حفاظت طرابلس نیز به افرادش فرمان زمین گذاشتن سلاح داد و راههای ورود به این شهر را برای رزمندگان باز کرده است.

Sunday, 21 August 2011

مصاحبه رادیو سراسری آمریکا با هوارد دین، رئیس پیشین حزب دموکرات در رابطه با اشرف و لیست تروریستی

رادیو سراسری ان.پی.آر در آمریکا در برنامه ”گفتگو با ملت“ در روز 24مرداد ۱۳۹۰ با آقای هوارد دین گفتگویی انجام داد که توجه شما را به بخشهایی از آن جلب می‌کنیم:

رادیو ان.پی.ار: یک گروه مخالف ایرانی، حمایت چندین آمریکایی برجسته را در کارزار خارج کردن نامش از لیست وزارت‌خارجه به‌دست آورده است... آنها یک گروه فراحزبی از سیاستمداران و رهبران سابق نظامی شامل هوارد دین، رودی جولیانی، بیل ریچاردسون، وسلی کلارک، 2رئیس ستاد مشترک نیرو، لوئیس فری، مدیر سابق اف.بی.ای و مایکل هیدن، مدیر سابق اطلاعات مرکزی هستند. این یک گروه به‌خوبی مستحکم از حامیان آنهاست.
در ستون عقاید روز یکشنبه نیویورک تایمز، الیزابت روبین متعجب از این است که چرا یک گروه که وی آن را فرقه می‌نامد، از حمایت شخصیتهای سرشناس آمریکا برخوردار شده است... .
اکنون از بورلینگتن ویرمونت، فرماندار پیشین این ایالت، هوارددین، به ما می‌پیوندند کسی که درباره او گفته می‌شود که از هواداران مجاهدین خلق است.
از فرماندار دین می‌پرسیم آیا این دقیق است که به شما بگوییم شما یک هوادار مجاهدین هستید؟

هوارد دین: نه، چیزی که برای گفتن دقیق است، این است: من معتقد نیستم انسانهای بیگناهی که دولت آمریکا قول حفاظت به آنها داده بود، به قتل برسند، همان کاری که توسط دولت مالکی در آوریل امسال انجام شد، وقتی که وی نیروهای آموزش دیده توسط آمریکا را با تسلیحات آمریکایی برای شلیک بی‌رحمانه به سوی افراد بی‌سلاح فرستاد، کسانی که ما به آنها قول مکتوب حفاظت داده بودیم.
این چیزی است که اتفاق افتاده است. موضوع این نیست که آنها یک فرقه هستند یا مسایل دیگر. موضوع این است که آیا آمریکا به قولش عمل می‌کند و آیا به اصل و ارزش حقوق‌بشر پایبند است. ما در تهدیدی مانند هلند در داستان سربرنیستکا قرار داریم، وقتی که آنها نیروهای خودشان را عقب کشیدند و اجازه دادند ۸هزار مسلمان بوسنیایی غیرمسلح به قتل برسند. و ما آن‌جا بودیم، من نمی‌خواهم که این کار دوباره انجام شود.

رادیو ان.پی.آر: چه زمانی آمریکا حفاظت را به‌صورت مکتوب به آنها داد؟

هوارد دین: وقتی که سربازانمان به داخل اشرف رفتند. ما به آنها یک برگه امضا شده توسط فرمانده نیروهای آمریکایی دادیم که به آنها قول حفاظت می‌دهد. وزیر دفاع هم گفت که آنان اشخاص حفاظت‌شده تحت کنوانسیون ژنو هستند.
ما، یعنی دولت آمریکا، بعضی از متخصصان ضدتروریسم و متخصصان اف. بی‌. آی را به اشرف آوردیم و با تک به تک آن ۳۴۰۰تن افراد غیرمسلح مصاحبه کردند و هیچ‌کس را پیدا نکردند که با تروریسم رابطه‌یی داشته باشد یا تروریست باشد.
بنابراین آنها غیرمسلح هستند. آنها تروریست نیستند. بعد هم این موضوع لیست‌گذاری در دادگاههای اروپایی و آمریکایی دادخواهی شد و سازمان مجاهدین در تک به تک این نهادهای قضایی پیروز شد.
آنها توسط حکم دادگاه در انگلستان، فرانسه و در اتحادیه اروپا از لیست تروریستی خارج شدند. و دادگاه استیناف در واشنگتن گفته است وقتی که آنها در سال ۱۹۹۷ در لیست گذاشته شدند، این کار بر اساس یک پروسه درست قانونی نبوده است.

اعتراض دانشجويان دانشگاه علامه به حضورمشاوراحمدي نژاد

انقلابیون می‌گویند رژیم قذافی رو به نابودی است اين هم آخر و عاقبت ديكتاتوري

خبرگزاری فرانسه گزارش داد: درگیری در طرابلس جریان دارد و انقلابیون می‌گویند رژیم قذافی رو به نابودی است. انفجارها و رگبارهای شدیدی شنبه شب بعد از افطار ماه رمضان، طرابلس را لرزاند. شاهدان به خبرگزاری فرانسه گفتند: درگیری در چند منطقه مسکونی پایتخت لیبی در جریان است. ساکنان طرابلس درگیری در مناطق مسکونی سوق الجمعه و تاجورا را گزارش کردند.

انقلابیون لیبی: عملیات آزادسازی طرابلس با قیام از داخل پایتخت شروع شده است

تلویزیون الجزیره به‌نقل از انقلابیون لیبی خبر داد: عملیات آزادسازی طرابلس با قیام از داخل پایتخت شروع شده است. صدای انفجار و تیراندازی در پایتخت طرابلس شنیده می‌شود. انقلابیون موزه اسلامی در سیدی خلیفه در طرابلس را به تصرف خود درآورده‌اند. در جریان درگیری در منطقه الحشان طرابلس شماری کشته و مجروح شده‌اند.
نیروهای قذافی در حال عقب‌نشینی از خیابانهای طرابلس هستند. انقلابیون گفتند: هماهنگی کامل میان انقلابیون در طرابلس و رزمندگانی که از شهر الزاویه به‌سمت پایتخت می‌روند، در جریان است.
تلویزیون الجزیره:یک عضو شورای ملی انتقالی لیبی گفت: در حال حاضر انقلابیون کنترل چند محله از جمله منطقه تاجورا و موزه اسلامی را در طرابلس به‌دست گرفته‌اند. در بنغازی و الزنتان انبوه مردم به‌خیابان آمده و به‌مناسبت آغاز قیام و مرحله آزاد‌سازی طرابلس جشن گرفته‌اند. عبدالسلام جلود مرد شماره2 سابق لیبی که به ایتالیا رفته است اعلام کرد به‌زودی به ملت لیبی پیام خواهد داد. مصطفی عبدالجلیل، رئیس شورای ملی انتقالی از بنغازی گفت: ساعتهای تعیین‌تکلیف نزدیک شده است. ما می‌خواهیم که تلفات و خسارتها را به حداقل برسانیم. تنها کسانی که دست به قتل مردم لیبی در داخل و خارج زده‌اند تحت پیگرد قرار خواهند گرفت.

یک روزنامه‌نگار لیبی به‌ الجزیره گفت: از مساجد طرابلس صدای تکبیر به‌گوش می‌رسد که علامت شروع انقلاب است. انقلابیون تا این لحظه 5شهید داده‌اند. الجزیره به‌نقل از یکی از انقلابیون از داخل طرابلس: من الآن نزدیکی باب العزیزیه (مقر قذافی) هستم. ما توانستیم تعدادی از زندانیان را آزاد کنیم.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد: درگیری در طرابلس جریان دارد و انقلابیون می‌گویند رژیم قذافی رو به نابودی است. انفجارها و رگبارهای شدیدی شنبه شب بعد از افطار ماه رمضان طرابلس را لرزاند.
شاهدان به خبرگزاری فرانسه گفتند: درگیری در چند منطقه مسکونی پایتخت لیبی در جریان است. ساکنان طرابلس درگیری در مناطق مسکونی سوق جمعه و تاجور را گزارش کردند.

تلویزیون سی.ان.ان گزارش داد: صدای انفجار و درگیریهای شدید در طرابلس بگوش می‌رسد. اپوزیسیون لیبی می‌گوید قیام در طرابلس در جریان است. آن‌چه در طرابلس جریان دارد نوعی از قیام توسط اپوزیسیون است ولی مشخص نیست که توسط افراد محلی صورت گرفته یا این‌که توسط اشخاصی که از بیرون آمده باشند.




Friday, 19 August 2011

نامه زندانی سیاسی مریم اکبری منفرد به گزارشگر ویژه ملل متحد

مریم اکبری منفرد، زندانی سیاسی و خواهر 4شهید مجاهد خلق و از خانواده‌های مجاهدان اشرف، طی نامه‌یی به گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد، بخشی از جنایات دیکتاتوری آخوندی علیه خود و خانواده‌اش را تشریح کرد و خواستار بازدید او از زندانها و شکنجه‌گاههای رژیم و دادخواهی شد. 


مریم اکبری منفرد در نامه خود با تأکید بر این‌که می‌داند با نوشتن این نامه بیش از پیش تحت شکنجه و آزار و اذیت دژخیمان رژیم قرار خواهد گرفت، نوشت: «این‌جانب مریم اکبری منفرد، 35ساله، دارای 3فرزند دختر 13ساله، 5ساله و 4ساله، از تاریخ 10دی‌ماه ۱۳۸۸ در زندان هستم.
6ساله بودم که برادرم محمدرضا را به‌شهادت رساندند که در سال 60 بود. بعد از آن در سال 63 خبر شهادت برادر دیگرم را به ما دادند.
برادر کوچکم که در 17سالگی دستگیر شده بود، به همراه خواهرم که دختری 3ساله داشت، جزء قتل‌عامهای سال 67 بودند و هیچ نشانی از آنها به ما ندادند و حتی اجازه گرفتن مراسم برای این 4عزیز از دست رفته را نداشتیم. بله در این حین بود که مادرم در سن 42سالگی به‌دلیل فشارهای روحی از سوی رژیم در سال 68 در اثر حمله مغزی و قلبی درگذشت».

مریم اکبری منفرد در بخش دیگری از نامه خود خطاب به احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل‌ متحد برای بررسی جنایات رژیم، با اشاره به رفتارهای ضدانسانی دژخیمان رژیم علیه خود و محکومیت 15سال زندان خود افزود: «قاضی با صراحت اعلام کرد ”تو جور خواهر و برادرهایت را می‌کشی“. (بچه‌هایش را بیاورید تا کمی گریه‌زاری راه بیاندازند و ما ببینیم). وقتی دختر کوچکم که حالا 5ساله شده است، در محیط زندان برای ملاقات من می‌آید و از دوری من گریه می‌کند، با خود می‌اندیشم که همان رنجهایی که من از کودکی کشیده‌ام را حالا باید کودکانم تحمل کنند. چند نسل باید فدا کنیم؟ چند نسل باید نابود شود تا این ظلم و بیداد خاتمه یابد» ؟

این زندانی سیاسی در ادامه نامه خود نوشت: «از شما مردم آگاه جهان و سازمان جهانی حقوق‌بشر می‌پرسم در کدام دادگاه زنی را با 3فرزند به جرم این‌که خواهر و برادرش (مجاهد بودند) به 15سال زندان و تبعید محکوم می‌کنند» ؟

ژنرال جفری بوکانن: تهدید شبه‌نظامیان مورد حمایت رژیم ایران در عراق از تهدید القاعده جدی‌تر است

 
 
خبرگزاری فرانسه: ژنرال جفری بوکانن سخنگوی ارتش آمریکا در عراق تصریح کرد: تهدید شبه‌نظامیان مورد حمایت رژیم ایران در عراق از تهدید القاعده جدی‌تر است. چرا که القاعده به‌شدت ”تضعیف“ شده است اما این شبه‌نظامیان به‌طور روزانه از سوی رژیم ایران حمایت می‌شوند و دارای روابطی با برخی احزاب سیاسی عراق هستند. جفری بوکانن افزود: نیروهای آمریکایی در ماه ژوئن دست به ۲ حمله هوایی علیه شبه‌نظامیانی زدند که نیروهای آمریکایی را هدف قرار می‌دادند، یکی از این ۲ حمله، علیه شبه‌نظامیان تحت حمایت رژیم ایران بود.

ژنرال جفری بوکانن افزود: نیروی قدس سپاه پاسداران ”با تأمین نیرو، تجهیزات و اطلاعات، به‌طور مستقیم از شبه‌نظامیان پشتیبانی می‌کند ”.

هیلاری کلینتون: پرزیدنت باراک اوباما امروز پنجشنبه از بشار اسد خواست تا از قدرت کناره‌گیری کند

تلویزیون سی ان ان: در خبری گزارش داد، کلینتون فراخوان برای کنار کشیدن اسد داد

مجری: اکنون مستقیماً سراغ این می‌رویم که هیلاری کلینتون وزیر خارجه، قدم های جدیدی را درباره رژیم سوری بشار اسد اعلام می‌کند
کلینتون: ... با قول‌های خالی، و خشونت وحشتناک، شکنجه رهبران مخالفین، محاصره شهرها، کشتن هزاران شهروند غیرنظامی از جمله کودکان، دولت اسد اکنون توسط کشورها در همه بخشهای جهان محکوم شده است، و اسد فقط می‌تواند روی ایران برای حمایت از سرکوب بی‌رحمانه و غیرعادلانه‌اش نگاه کند. امروز صبح رئیس‌جمهور اوباما اسد را فراخواند که کنار بکشد و تحریمات جدیدی را علیه دولت سوریه اعلام نمود. این تحریمات شامل بخشهای صنعت گاز و نفت برای افزایش فشار روی رژیم است. انتقال دموکراسی در سوریه شروع شده است، و الآن زمان برای اسد رسیده است که از این مسیر بیرون برود.
همان‌گونه که رئیس‌جمهور اوباما امروز صبح گفت هیچ قدرت خارجی نمی‌تواند و نباید انتقال را تحمیل کند، این بستگی به مردم سوریه دارد که رهبر خودشان را انتخاب کنند، در یک سیستم دموکراتیک بر اساس اجرای قانون، و برخورداری کلیه حقوق برای همه شهروندان فارغ از... مذهب، فرقه، جنسیت. ما فهمیدیم که مردم سوریه قویاً خواهان این هستند که هیچ کشور خارجی نباید در مبارزه‌شان دخالت کند، و ما به این خواسته‌اشان احترام می‌گذاریم. در همین زمان ما سهم خودمان را انجام خواهیم داد در حمایت از خواسته‌شان برای یک سوریه دموکراتیک و عادلانه و... و ما می‌ایستیم برای حقوق جهانی و شایستگی مردم سوریه و فشار می‌آوریم روی رژیم و شخص اسد که از مسیر این انتقال خارج گردد. ما همان‌گونه که با جامعه بین‌المللی کار می‌کنیم قول‌هایمان را با اقدامات‌مان حمایت می‌کنیم، من همان‌گونه که مکرراً گفته‌ام، این قولها به همراه اقدامات است که تولید نتیجه می‌کند، از شروع ناآرامی سوریه ما تحریمات قوی مالی علیه اسد و دهها نفر از دستیارانش اعمال کردیم. ما بانک تجاری سوریه را به‌دلیل حمایت از فعالیتهای اتمی رژیم تحریم کردیم و تلاشهای چندگانه را برای ایزوله کردن رژیم رهبری کردیم. با رسیدن به یک بیانیه قوی در شورای امنیت ملل ‌متحد آنها را از شورای حقوق‌بشر بیرون کردیم، اقداماتی که رئیس‌جمهور اوباما امروز صبح اعلام کرد، ایزوله کردن بیشتر دراطراف رژیم است، دستور اجرایی وی برای منجمد کردن فوری کلیه داراییهای اسد و دولت سوریه که درکنترل آمریکا است، و ممنوعیت شهروندان آمریکایی برای درگیر شدن با هرگونه حرکت انتقالی با دولت سوریه و یا سرمایه‌گذاری در این کشور.
این اقدامات علیه رژیم، با ممنوعیت واردات گازوییل سوریه به آمریکا و محصولات و ممنوعیت آمریکاییان برای تجارت در این محصولات می‌باشد. با افزایش فشار روی رژیم اسد که موجب... در کمپین خشونت می‌گردد، ما گامهایی را برمی‌داریم که جلوگیری کند از تاثیرات تحریمات روی مردم سوریه، ما هم‌چنین با جامعه جهانی کار می‌کنیم، زیرا اگر مردم سوریه به اهداف‌شان برسند، ملتهای دیگر نیز باید که مورد حمایت قرار بگیرند، که آنها نیز قدم های مشابهی را بردارند.
فقط در ۲ هفته گذشته، بسیاری از همسایگان سوری و شرکایش در منطقه، به یک دوره از محکومیت پیوسته‌اند، ما انتظار داریم که آنها و سایر اعضای جامعه بین‌المللی از اقداماتی که ما داریم انجام می‌دهیم در قول‌های خودشان و اعمالشان پیروی کنند..
ما شنیدیم که امروز شورای امنیت ملل ‌متحد یک بار دیگر درباره ثبات و صلح بین‌المللی گفتگو کردند، ما هم‌چنین داریم روی یک برنامه جلسه ویژه کارمی‌کنیم که شورای حقوق‌بشر ملل ‌متحد یکبار دیگر نشست بگذارد و وضعیت فعلی سوریه و تاثیر آن بر روی صلح و ثبات بین‌المللی را بررسی کند، ما هم‌چنین مشغول کار بر روی یک جلسه ویژه شورای حقوق‌بشر می‌باشیم که نقض حقوق‌بشر فاحش رژیم را مورد بررسی قرار بدهد، در اوایل این هفته من توضیح دادم که آمریکا درگیر یک تلاش سیستماتیک و بی‌پایان در کنار جامعه بین‌المللی به‌دنبال یکسری اقدامات و بیانیه‌ها می‌باشید و ما دقیقاً موضع خودمان را روشن کردیم. با تولید فشار بیشتر و عمیق‌تر روی رژیم اسد. مردم سوریه شایسته یک دولتی هستند که به‌شان آنها احترام بگذارد، از حقوق‌شان حمایت کند و به خواسته‌هایشان جواب بدهد. اسد در میان راهشان ایستاده است، به‌خاطر ملت سوریه، زمان آن رسیده است که وی (اسد) کنار بکشد و این انتقال را به خود مردم سوریه واگذار کند.

نماينده پارلمان اردن:محكوميت محاصره وممانعت دراشرف

نماينده پارلمان فلسطين:خانم رجوي,بانوي پيروزي وتغيير

نماينده پارلمان فلسطين:مسئوليت امت عرب درقبال اشرف

Thursday, 18 August 2011

همبستگی عربی ـ اسلامی با اشرف - افطار ماه مبارک رمضان با حضور رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت

روز شنبه 22 مرداد 1390 مطابق با 13 رمضان، مراسم افطار با حضور رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت و شرکت پارلمانترها و شخصیتهای مذهبی و سیاسی از 16 کشور و نمایندگان جوامع مسلمان و46تن از ائمه مساجد فرانسه با عنوان ” همبستگی عربی - اسلامی با اشرف” درپاریس برگزار شد. ذیلا بخش اول سخنرانیهای  شخصیتهای حاضر در این مراسم میاید:
 
 

سید احمد غزالی نخست وزیر اسبق الجزایر 
سلام بر همه شما. خانمها و آقایان باعث خوشحالی من است که قبل از سخنرانی خانم مریم رجوی به شما به‌عنوان رئیس کمیته عربی و اسلامی دفاع از اشرف خوشآمد بگویم. خصوصاً به برادرانی که از کشورهای مختلف از جمله اردن و فلسطین و فرانسه و کویت و مغرب و آذربایجان و افغانستان و لیبی و یمن و مصر و عراق و لبنان و تونس و سوریه و موریتانی و ایران به اینحا آمده‌اند خوشآمد می‌گویم. خواهران و برادران باعث افتخار و خوشحالی من است که بگویم امیدوارم خداوند روزه روزه‌داران را قبول کند و این ماه که ماه رحمت و بخشش است برای ما امنیت و آرامش بیشتر به همراه داشته باشد و باعث همبستگی بیشتر بین مردم گردد.

من به‌عنوان رئیس کمیته عربی اسلامی دفاع از اشرف، قبل از این‌که سخن را به خانم رئیس‌جمهور، مریم رجوی بسپارم مایلم به همه میهمانانمان خوشآمد بگویم. من به کسانی که از کشورهای مختلف مسلمان آمده‌اند اشاره کردم ولی ضمناً نمی‌خواهم امامان مساجد درانسی، پاریس 18، پاریس 19، پاریس 20، اوبرویلیه، ارانی، گارژله گونس، اونی سو بوا، مونتروی، بوبینی، ولنتون، ژانتیلی، وینیو سور سن، سروان، بولونی، و همین‌طور فدراسیون فرانسوی انجمنهای اسلامی آفریقا را فراموش کنم.

هر سال ما جمع می‌شویم چون حالا یک سنت شده است. ما از برادرانمان در مقاومت ایران تشکر می‌کنیم که به نوعی این سنت را برای جمع شدن از همه نقاط جهان پایه‌گذاری کردند و با آنها اعلام همبستگی می‌کنیم.

من حضور شخصیتهای برجسته، دوستان مقاومت که روز به روز بیشتر می‌شوند به‌طور خاص هوارد دین، نامزد سابق انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در سال ۲۰۰۴، عالیجناب ژاک گایو، آیت‌الله جلال گنجه‌ای، عبدالرحمان دهمان و سایرین را تحسین می‌کنم. همیشه خواندن لیست خطرناک است چون دوستان مقاومت ایران روز به روز بیشتر شده‌اند. من برای همه سلامتی، موفقیت و آزادی برای همه ملتهای مسلمان و عرب آرزو می‌کنم.

با اجازه شما بعد از این‌که به سخنان خانم مریم رجوی گوش دادیم، خانم حلیمه بومدین مسئولیت اداره این جلسه را برعهده خواهد داشت.

مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت: سلام بر همه شما خواهران و برادران عزیز
سلام به هموطنانم در ایران و سراسر دنیا و مجاهدان آزادی در شهر اشرف

روزه و عبادات شما قبول. به‌خصوص که آن را با مجاهدت برای آزادی و رهایی به اوج می‌رسانید.

از خدای بزرگ مسألت می‌کنم که امواج رحمت و گشایش خود را بر شما و بر ملت اسیرمان در ایران بگستراند.

هم‌چنین به‌مناسبت پانزدهم رمضان، که در آستانه آن قرار داریم، سالروز میلاد امام حسن مجتبی، دومین پیشوای شیعیان را تبریک می‌گویم و از او که سمبل رویارویی با آزمایشهای سنگین است، استعانت می‌جوییم.

بسم الله الرحمن الرحیم
خواهران و برادران!
خانمها و آقایان، دوستان گرامی
به‌مناسبت ماه رمضان بار دیگر به مسلمانان فرانسه و تمام جهان، به هموطنان‌ عزیز در ایران و اشرفیان، تبریک می‌گویم.

شهر رمضان الّذی أنزل فیه القرآن هدًی لّلنّاس و بیّناتٍ مّن الهدی والفرقان

رمضان ماه روزه‌داری است و قرآن، هدف روزه‌داری رها شدن از هرگونه حائلی می‌باشد.

ماه رمضان و روزه هم برای رهایی انسان است. هم برای رهایی جامعه، زیرا مسلمانان را به سوی هدف واحدی سمت می‌دهد. به آنها کمک می‌کند که تبعیضها و نابرابریها را از میان خود بردارند و همبستگی و برابری و عدالت را در جامعه خود برقرار سازند.

دوستان گرامی
در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا، همان‌گونه که بهاران آزادی و انقلاب شکوفا شده است، زمستان بنیادگرایی و استبداد تحت نام اسلام، فرا رسیده است. هرچند که استبداد مذهبی حاکم بر ایران، تا وقتی که سرنگون نشده، تلاش می‌کند با بهره‌برداری از شرایط متحول، حرکت مردم این منطقه به سمت آزادی را به انحراف بکشاند.

بنابراین سؤال اساسی این است که آن پاسخ فکری و فرهنگی کدام است؟ از نظر ما، پاسخ، اسلام دموکراتیک است که مجاهدین از حدود نیم قرن پیش، مقاومت خود علیه دیکتاتوریهای شیخ و شاه را بر آن، بنا کردند.

دوستان گرامی!
اسلام دموکراتیک، آیین رهایی بخش پیامبری است که با پیام رحمت، قلبها را فتح کرد، بردگان و کنیزان را با مردم آزاد، برابر دانست، سنت عفو و آزادی اسیران جنگی را، بنا گذاشت و زنان را در جدی‌ترین کارهای اجتماعی مشارکت داد. اسلام، دین پیامبری است که شور و مشورت در کارها را بنا گذاشت. أمرهم شوری بینهم
مردم را به‌ همزیستی مسالمت‌آمیز با صاحبان عقاید و ادیان‌ دیگر، مؤظف کرد.

قل یا أهل الکتاب تعالوا إلی کلمه سواء بیننا وبینکم
به ایمان‌آورندگان آموخت که اختلاف عقیده میان خود را، بپذیرند. روح بردباری و تساهل را جایگزین تعصبات بربریت کرد و گفت: من برای لعن کردن نیامده‌ام. بلکه برای «رحمت» برانگیخته شده‌ام. پیامبری که در مدینه، کثرت‌گرایی را بنیاد گذاشت، تا همه در انجام وظائف دینی خود آزاد باشند. پیام قرآن این است که بهترین کسان، نزد خدا رهاترین آنها است.

إنّ أکرمکم عند اللّه أتقاکم
خانم ها، آقایان، دوستان عزیز
جنبش ما از اسلام دموکراتیک، فراتر از برنامه‌ها و مواضعش، در عمل مبارزاتی خود پیروی کرده و در هر قدم، بهای سنگین آن را پرداخته است.

مجاهدین خلق ایران، مقابله با سوء استفادهها و برداشتهای ارتجاعی و انحرافی از اسلام را در صدر اولویتهای خود قرار داد. سوء استفاده‌هایی که ملایان برای در قدرت ماندن از آن استفاده می‌کنند یا برای این‌که بی‌عدالتی و بهره‌کشی انسان از انسان را توجیه کنند.

این کارزار تئوریک، فرهنگی و اعتقادی را از 40سال پیش مسعود رجوی رهبری کرده است. بخشی از این مبارزه در زندانهای شاه بود. و بخش مهمی از آن در شرایط پیچیده انقلاب بود. یعنی زمانی که منجر به قدرت رسیدن خمینی شد. او این مبارزه را هم‌چنین پس از استقرار دیکتاتوری مذهبی در ایران، تاکنون پیش برده است. با تبیین مبانی اعتقادی قرآن و اسلام، و در عمل مبارزاتی این جنبش، او نشان داد که اسلام اصیل، بیشتر از هر مکتب دیگری، مدافع برابری و عدالت و آزادی و رهایی است و بیشترین ظرفیت را برای نفی تبعیض و بهره‌کشی و استبداد و استقرار جامعه‌یی دموکراتیک دارد.

این برجسته‌ترین وجه رهبری مسعود بود که این جنبش را از انحراف حفظ کرد. انحرافهایی که برنده آن ارتجاع دینی حاکم و بازنده آن مردم ایران بودند.

«ما عمیقاً معتقدیم که شکوفایی واقعی اسلام در عدم استفاده از هرگونه تبعیض و امتیاز و اجبار سیاسی و اجتماعی، میسر است». به همین دلیل در اوایل حکومت خمینی، مقاومت ما قانون اساسی ولایت‌فقیه را رد کرد.

زیرا بر اساس آموزه‌های اسلام دموکراتیک، حاکمیت بالاترین حقی است که اسلام برای مردم به‌رسمیت شناخته است.
اسلام دموکراتیک با برابری زنان و مردان شناخته می‌شود.
آن‌چه پوشش اجباری را به زنان تحمیل می‌کند، برخلاف اسلام است. با پیروی از قرآن ما می‌گوییم: هرچه از روی اجبار و اکراه باشد، برخلاف روح اسلام است.

قرآن می‌گوید:
لا إکراه فی‌الدّین
دوستان محترم،
اشرف نمونه‌یی از مناسبات کسانی است که به پیروی از اسلام دموکراتیک برخاسته‌ و روابطی بر پایه اعتماد، یگانگی، برابری و عشق و از خودگذشتگی به‌خاطر دیگران بنا کرده‌اند.

از شما می‌خواهم همه تلاشهای خود را برای دفاع از ساکنان اشرف که سدی در برابر بنیادگرایی و تروریسم، هستند به‌کار بگیرید.

از شما می‌خواهم جامعه جهانی به‌ ویژه‌ایالات متحده و اروپا و کمیساریای پناهندگی و کمیساریای حقوق‌بشر را وادار سازید بنا بر قوانین بین‌المللی به مسئولیت خود در قبال حفاظت ساکنان اشرف پاسخ بدهند. دفاع از اشرف که دربرگیرنده یک هزار زن مسلمان پیشتاز است، امروز یک وظیفه مبرم اسلامی است.

کما این‌که مسأله حفاظت آن جامعه جهانی را بر سر تعهداتش نسبت به حقوق‌بشر به آزمایش می‌کشد.

خواهران و برادران محترم،
از خدای بزرگ می‌خواهم، نماز و روزه و عبادتهای شما را قرین برکت کند.
ـ خدایا! آزادی مردم ایران، از شر دژخیمان حاکم را محقق کن.
ـ خدایا! زندانیان سیاسی را از سیاهچالهای آخوندی آزاد بفرما.
ـ خدایا! قیام‌کنندگان در خاورمیانه و شمال آفریقا را از دیکتاتوری آزاد بفرما.
ـ خدایا! میدانی که ملایان تهدید جهانند، پس صلح و امنیت را بر منطقه و جهان حاکم بفرما!
خدایا به اراده و استقامت جوانان و قیام‌کنندگان در ایران و منطقه بیافزا.
خدایا محاصره اشرف را از میان بردار، شکنجه روانی‌اشرفیان را متوقف کن و مجروحان را شفا بخش.

مطمئنم که همه با هم با همبستگی و تلاشهای شما ما می‌توانیم این دعاها را محقق ساخته و از یک فاجعه انسانی دیگر جلوگیری کنیم.
از همه شما متشکرم و برای شما آرزوی یک افطار خوب را دارم.

سناتور حلیمه بومدین، عضو سنای فرانسه- ریاست جلسه عصر بخیر. من مفتخر و خوشوقتم که ریاست این جلسه را داشته باشم و مایلم با تشکر از شما، به‌خاطر این‌که این فرصت را به من دادید مثل هر سال اینجا بیایم و این لحظه همبستگی و لحظه قوی جامعه مسلمان را با هم شریک باشیم.

برای ما امروز به‌طور خاص مهم است که اینجا باشیم و وظایفی را که به‌عنوان جامعه مسلمان و همین‌طور به‌عنوان جامعه بین‌المللی داریم، یادآوری کنیم. چون اشرف، تنها مسأله مسلمانان نیست بلکه مسأله‌یی است که باید در مقابل همه جامعه بین‌المللی قرار گیرد که امروز بیش از دیروز تهی از عدالت است و نیازمند آزادی و صلح است.

من فکر می‌کنم مهم است که به خودمان بگوییم بیش از پیش به این همبستگی نیاز داریم. جامعه مسلمان، متعدد، غنی و گسترده است و نمایندگانی که امروز حاضر هستند و آمده‌اند به ما باز ثابت می‌کنند که ما به این همبستگی نیاز داریم. متأسفانه امروزه ما گاه با یک کمبود همبستگی زندگی می‌کنیم.
امشب، متشکریم که اجازه دادید نشان دهیم این همبستگی ممکن است.

نریمان الروسان، نماینده پارلمان اردن
بسم الله الرحمن الرحیم
درود و سلام بر سرور و پیامبر ما محمد (ص) و خاندان پاکش.

بانوی شرق و سرلوحه عزت و افتخار مشرق زمین،
خواهران و برادران، که این‌جا برای یاری کمپ آزادی علیه ظلم و سرکوب آخوندها و علیه همدستی با ستم و دیکتاتوری آمده‌اید، امروز در این‌جا از سراسر جهان با اشتراک نظر در رابطه با دموکراسی و پلورالیسم گردهم‌ آمده‌ایم تا شهر نور و روشنایی، شهر مبارزان را یاری کنیم و حقوق‌بشر در حق آنها مراعات شود و تا این‌که شرافتمندانه در برابر دار و دسته‌های فاسدی که در روی زمین فساد و تباهی پیشه کرده‌اند بایستیم. دستجات حاکمی که از دین و مذهب به‌عنوان پوشش برای وحشیانه‌ترین جنایتهایشان در حق بشریت از اسلام سوءاستفاده می‌کنند. درحالی‌که دین اسلام از آنها و از کارهایشان بیزار است. گروهی در عراق سرفرازی و عربیت به زیر فرمان آخوندها درآمدند تا شهروندان بی‌دفاع در کمپ اشرف را کشتار کرده و یا زجرکش کنند و آنها را در زندگی تحت فشار و آزار و اذیت قرار بدهند و آنها را از تمام مظاهر زندگی خوب و حقوق‌بشر در کمپ شرف و قهرمانی، کمپ اشرف محروم کنند.

حضار محترم،
انقلابها در کشورهای عربی و خاورمیانه که بهار عرب نامیده شده‌است و از اواخر سال گذشته آغاز شد هم‌چنان با هدف و در جهت درست برای آزادی و رهایی خلقها از استبداد و فساد و ستم حاکمان پیش می‌رود. حاکمانی که حتی یک روز هم برای تأمین زندگی شرافتمندانه برای ملتهای خودشان کار و تلاش نکردند.

رژیم ایران می‌خواهد سوار موج این خیزشهای تغییر و اصلاح طلبی در منطقه شده و با شکار فرصتهای پیروزی این انقلابها و خیزشها، مسیر خلقها را در جهت اهداف اعلام نشده‌ خود با طرح شعار «تنها راه‌حل، اسلام و تشکیل جمهوریهای اسلامی است»، برای گسترش آشوب و خشونت و دیکتاتوری و منحرف کند. همبستگی با ساکنان اشرف راهی برای سرنگونی دیکتاتوری آخوندی در ایران و از بین بردن خطر بزرگ آنها علیه منطقه ما می‌باشد. بنابراین، این گردهمایی همبستگی با اشرف به‌منظور درخواست حفاظت بین‌المللی از ساکنان این کمپ و تأکید حق کامل آنان برای پناهندگی جمعی می‌باشد. ما هم‌چنین خواستار استقرار یک تیم ناظر سازمان ملل‌متحد در اشرف و انجام تحقیق مستقل و بی‌طرف در مورد جنایت فجیع 19فروردین هستیم.

ای آزادگان جهان
ای شرافتمندان جهان امروز،
یار و پشتیبان حق و عدالت باشید و از حقوق‌بشر در اشرف حمایت کنید.
زنده باد پایداران اشرف که در برابر دارو دسته فاسد حاکم در بغداد، نوکران مستبدین حاکم در ایران مقاومت می‌کنند.

ننگ و عار بر دشمنان آزادی و انسانیت و حقوق‌بشر،
درود و احترام بسیار بر پایداران اشرف،
و تجلیل و تکریم و افتخار بر شما بانوی شرق و سرلوحه افتخار مشرق زمین و همرزمانت در این سازمان باد. شما فردای میهنتان و مردمتان را می‌سازید و برای تحقق این امر با همه راهها و امکانات شبانه روز در تلاش و کوشش هستید. و درود و رحمت و برکات خدا بر شما باد.

خانم عزیز، اجازه بدهید که امضاهای 80 نماینده پارلمان اردن را تقدیم کنم که از اشرف حمایت و پشتیبانی کرده‌اند.

حلیمه بومدین: قبل از صحبت سخنران بعدی، می‌خواهم یک ترانه عربی را که هنرمندان اشرف اجرا کرده‌اند و توسط خواننده تونسی مونی رمدی خوانده می‌شود، معرفی کنم.
(دراین قسمت برنامه ترانه عربی - فارسی که در همبستگی با قیامهای خاورمیانه بود پخش شد)


خلیل مرون، مدیر مسجد بزرگ اوری در فرانسه
پیامبر محمد (ص) گفت: شما وقتی برادر یا خواهرانتان را دوست دارید باید این دوست داشتنتان را به او اعلام کنید. من امروز عشق برادرانه‌ام را به همه ساکنان شهر اشرف اعلام می‌کنم.

این خشم کور رژیمهایی که خود را معنوی و مذهبی می‌دانند، من می‌گویم نمی‌شود مؤمن بود و بی‌گناهان را کشت.

من از (حکم) دادگاه اسپانیا که امروز خواستار محکومیت جنایتکاران به‌خاطر ارتکاب جنایت ماه آوریل می‌شود، حمایت می‌کنم. قطعاً می‌بینم که ما پیش رفته‌ایم، ملل متحد، دبیرکل ملل‌متحد از ما حمایت می‌کند. من در ماه ژوئن دیدم که یک هیأت آمریکایی آمدند که از ما حمایت کنند. ولی امیدوارم که گفته‌ها با عمل همراه باشد: کافی نیست که صحبت کنیم، باید عمل کنیم.

من مثل سال گذشته و از سال گذشته 12ماه گذشته است، می‌خواهم که سازمان ملل‌متحد کارش را بکند که سازمان ملل در جهت قانون عمل کند.

مجلس ملی در کشورم که فرانسه است توصیه‌هایی کرده است. ولی نباید به توصیه‌ها راضی شد باید پیش رفت. من می‌گویم که باید باز هم تعداد بیشتری باشیم. کافی نیست که یک دفعه افطار داشته باشیم. ما ده سال پیش بسیار کمتر بودیم امروزه زیاد هستیم. باید ادامه داد چون این مبارزه هر روزه است که همشهریهای ما در اشرف صلح، آرامش را باز یابند چون آنها پیشتازان دفاع از آزادی جنبش شما هستند.

می‌خواهم به شما بگویم که من همیشه یک هدیه در دستهایم دارم و چیزی بهتر از کتاب خدا نیست که بربرها را به پیروی از خودش فرامی‌خواند چون این کتاب راه درست است.

دکتر نجات الاسطل، نماینده پارلمان فلسطین بسم الله الرحمن الرحیم
خواهر مبارز خانم مریم رجوی، برادران و خواهران مبارز و مجاهد، حضار محترم

با بهترین درودهایم به شما، از طرف خلق مبارز فلسطین به شما درود می‌فرستم، خلقی که برای برپایی کشورش در داخل مرزهای به‌رسمیت شناخته شده ۱۹۶۷ که پایتختش قدس شریف است، به جهاد برخاسته است. خلقی که برای حفاظت از حقوق قانونی به‌رسمیت شناخت شده‌اش جهاد می‌کند.

با یک هیأت بزرگ فلسطینی به این‌جا آمده‌ایم تا مبارزه‌تان را گرامی بداریم و با شما ابراز همبستگی کنیم و مقاومت با شکوهتان را بزرگ بداریم.

ما به این‌جا آمده‌ایم تا قیام مردم ایران برای از میان برداشتن ظلم و فساد و نیروهای واپسگرا و مرتجع، را بزرگ بداریم.

ما از این‌جا هم‌چنین به تمامی انقلابهای عربی درود می‌فرستیم، انقلابهایی که برای پایان‌دادن به رژیمهای فاسد و دیکتاتوری شکل گرفته است. رژیمهایی که دارائیهای خلقها را به غارت برده و فقط در جهت منافع تنگ نظرانه‌اش کار کرده است. رژیمهایی که حقوق‌بشر را نقض کرده است.

ما هم‌چنین آمده‌ایم تا به پایداری ساکنان مبارز و مجاهد اشرف درود بفرستیم، آنهایی که برای دفاع از کلمه حق و آزادی و عدالتبه‌پاخاسته‌اند.

ما هم‌چنین تمامی اعمال دولت مالکی را که به دستور رژیم منفور ایران، علیه اشرف صورت داده، محکوم می‌کنیم از جمله محاصره ظالمانه کمپ اشرف را، تا آن‌جا که از ورود دارو و مواد اصلی مثل برق و سوخت، ممانعت به‌عمل آورده است. هم‌چنین دست به یک حمله وحشیانه علیه این کمپ زده و تعداد زیادی از زنان و مردان مجاهد را به قتل رسانده و انواع شکنجه‌ها را علیه آنان به‌کار گرفته، از جمله شکنجه روانی مستمر به‌وسیله نصب بلندگو در اطراف این کمپ. کما این‌که برای جابه‌جایی این کمپ به یک منطقه دور افتاده و پرت به سختی تلاش می‌کند.

ولی همگی ما به این‌جا آمده‌ایم تا از ساکنان مجاهد و مبارز اشرف دفاع کنیم و از تمامی ارگانهای بین‌المللی و مؤسسات مدافع حقوق‌بشر و هم‌چنین کمیساریای عالی پناهندگان بخواهیم به مسئولیت خود در مورد ساکنان بی‌دفاع این کمپ عمل کنند و تمامی امکانات زندگی از جمله غذا و دارو را برای آنها فراهم نمایند. هم‌چنین با تمام توان برای دست‌یابی به راه‌حلهای ریشه‌یی فوری تلاش کنند.

ما هم‌چنین از تمامی کشورهای عربی و اسلامی و در رأس آنها جامعه کشورهای عربی می‌خواهیم تا به مسئولیت اخلاقی و منطقه‌یی خود عمل کرده و از ساکنان کمپ اشرف حمایت کنند.

در پایان می‌خواستم بر حمایت خودمان از شما و از آرمان عادلانه‌تان و مبارزه‌تان تأکید کنم، چرا که هم شما و هم ما دارای یک آرمان عادلانه هستیم که از جنگها و محاصره و اخراج و اشغال خاک و خراب کردن خانه‌هایمان و کشتار انسانهای بی‌دفاع چه رنجهایی که نبرده‌ایم. ولی فکر می‌کنم در نهایت این حق و نیکی است که بر نیروهای تارک اندیش و ستمگر پیروز می‌شود. و این نیروها به‌زودی از بین خواهند رفت و فکر نمی‌کنم که این نیروها، در جهان دموکراتیک و عدالت و آزادی جایی داشته باشند.
ماه رمضان همه ما و شما مبارک باد و امیدوارم که در این شهر مبارک آرزوهایشان محقق شده و درد و رنجهایشان پایان یابد و رژیم دیکتاتوری و منفور آخوندی سرنگون شود.

رمضان بر شما مبارک باد، به همین مناسبت یک هدیه سمبلیک از قدس که عبارت است از تصویر قدس منقوش بر یک سنگ فلسطینی و به دستان فلسطینی تهیه شده را از طرف پارلمان فلسطین به شما تقدیم می‌کنیم.

نجیمه طای طای، نماینده پارلمان مراکش
بسم الله الرحمن الرحیم و درود بر گرامی‌ترین پیامبران.

خانم رئیس‌جمهور محترم
برادران، خواهران، ماه رمضان بر شما مبارک و همه ساله به از این سالها.
اجازه بدهید که درود خالصانه را نثار رهبر برومند، رهبر مشرق زمین، خانم مریم رجوی به‌خاطر دعوت ایشان از ما و به‌خاطر مبارزه ایشان ابراز دارم. ما همیشه در کنار ایشان هستیم و هم‌چنان که در گذشته همیشه گفته‌ام ما ضدتحجر و ضدهرگونه موارد نقض حقوق هستیم.

از طرف هیأت مراکشی در این ماه مبارک که ماه رحمت و آمرزش و گذشت و برادری است این سؤال را مطرح می‌کنیم که چرا کشتار و شکنجه و همه تجاوزات به شرافت انسان و حقوق آن باید ادامه یابد. در این ماه رحمت چرا باید خون مردم عرب و مسلمان بر خیابانهای شهرهای عربی ریخته شود، بدون این‌که صدایی بشنویم که خواستار توقف این وحشیگری باشد، با توجه به این وضعیت آقایان و خانمهای گرامی، با توجه به این وضعیت انفجاری، دستگاه سرکوب رژیم ایران هم‌چنان به اعمال فشار بر برادرانمان در کمپ اشرف ادامه می‌دهد. سخن از کمپ اشرف سخنی است از مبارزه طولانی برای آزادی و شرافت و عدالت. خانمها و آقایان، اشرف گنجینه‌یی است از درد و رنج مردم ایران برای آزادی و خواسته آنها برای پایان‌دادن به استبداد و فساد و مخالفت با اعدامها و کشتارهایی که غیرقانونی و برخلاف قوانین بشری و الهی صورت می‌گیرد. اشرف تداوم یک روند طولانی دربرابر سرکوب و کشتار است که در برابر آن تبلور قهرمانیهای برادران و خواهرانمان علیه محاصره پزشکی و انواع و اشکال مختلف محاصره که منجر به فوت تعدادی از بیگناهان و بیماران شده است، را می‌بینیم. از طریق این تریبون، هیأت مراکشی از سازمان ملل‌متحد به‌طور ویژه می‌خواهد که فوراً برای حفاظت اشرف دخالت نموده و کنوانسیون چهارم ژنو را رعایت نماید و مانع ادامه جنایات علیه ساکنان گردد و حقوق پناهندگی جمعی مجاهدین را به‌رسمیت بشناسد. هیأت مراکشی هم‌چنین با هرگـونه جابه‌جایی ساکنان اشرف در داخل عراق به‌شدت مخالف است و آن را زمینه‌سازی علیه ساکنان می‌بیند.

خانم رئیس‌جمهور قبلاً گفته‌ام که ما انشاء الله به‌زودی درحالی‌که شما در جایگاه واقعی‌تان نشسته‌اید، دیدار خواهیم داشت و با شما استقلال و آزادی و گذشت را جشن می‌گیریم. از شما به‌خاطر گوش دادن به سخنانم تشکر می‌کنم.

انیسه بومدین، حقوقدان و بانوی اول الجزایر در دوران پرزیدنت بومدین
خانم رئیس، خانمها و آقایان، مثل همیشه، هر سال، ما در این ماه روزه، ماه خویشتنداری و انعطاف برای همه مسلمانان جهان جمع شده‌ایم و این وظیفه ماست که توجه خاصی به همه آنهایی که در سراسر جهان رنج می‌کشند و به‌طور خاص برای برادران و خواهران ایرانیمان در کمپ اشرف، بکنیم.

من فکر می‌کنم همه ما که اینجا حاضر هستیم تجسم امید کمپ اشرف و ۳۵۰۰ مرد و زن آن هستیم. می‌خواهم در این ماه رمضان، ماه رحمت، تقوا و بخشش، پیامم را خطاب به ساکنان اشرف بدهم و درود خاص به زنان اشرف بفرستم. من به شجاعت، صبر و پایداری و حتی می‌خواهم بگویم فلسفه آنها در قبال خطراتی که به‌طور روزمره آنها را آزار می‌دهد و از سالها و سالها پیش همواره در معرض آن بوده‌اند، درودمی‌فرستم.

آنها هر روز، هر شب با آزار بلندگوهایی که آنها را از استراحت باز می‌دارد روبه‌رو هستند. آنها نه آرامش دارند نه استراحت، ولی باید همه این زحمات را تحمل کنند چون عزیزانی را از دست داده‌اند، چون در طول حملاتی که اشرف موضوع آن بوده، مجروح شده‌اند، چون به‌رغم بیماریهای سخت نتوانسته‌اند معالجه شوند.

این به ما زنان و مردان با حسن نیت برمی‌گردد که به دفاع از اشرف برخیزیم به حداقل کاستن از رنج ساکنان اشرف برخیزیم.

من به خواهران مسلمان در اشرف و به آنهایی که امروز در این سالن هستند این کلام خدای بزرگ را یادآوری می‌کنم که نشان می‌دهد پروردگار ما اهمیت یکسانی به اعمال یک مرد و یک زن می‌دهد. من سوره 3 سوره آل عمران آیه 195 را می‌خوانم.

و خدا به آنان جواب داد: من عمل هیچ صاحب عملی از شما را، از مرد یا زن، که همه از یکدیگرید، تباه نمی‏کنم.
از توجه شما متشکرم.

ولید طبطبایی، نماینده پارلمان کویت السلام علیکم و رحمه الله و برکاته
بسم الله و الحمدلله و السلام والصلاه علی رسول‌الله و علی آله و صحبه

من ولید طبطبایی، عضو پارلمان کشور کویت هستم، ابتدا ماه مبارک رمضان را به شما تبریک می‌گویم و از خداوند عز وجل می‌خواهم روزه روزه‌داران را قبول فرماید. و این ماه را برای تمامی مسلمانان و همه جهانیان به اذن خودش ماه خیر و برکت قرار دهد.

امت اسلامی در وضعیت پردرد و رنجی به‌سر می‌برد، مخصوصاً ملتی که من از جانب ایشان آمده‌ام، کشورهای عربی در وضعیت پر مخاطره‌یی هستند از تونس تا سوریه، و مصر و لیبی و یمن و کشورهای دیگری که بهار عربی در آنها جریان دارد و آنها برای آزادی و کرامت و دموکراسی مبارزه می‌کنند. داستان قرارگاه اشرف، داستان برگزیدگان جامعه ایران است، برگزیدگان جامعه ایران که برای آزادی مبارزه می‌کنند. برای بازستاندن عدالت و دموکراسی و آن‌چه که ساکنان اشرف با آن رودررو هستند. رژیمی است که به نمایندگی از جانب رژیم ایران عمل می‌کند، رژیم نوری مالکی در عراق، که در خدمتگزاری به رژیم ایران و به نمایندگی از جانب آن برای کشتار اشرف اقدام می‌کند. رژیم ایران چهره زشتی دارد و ما آن را از دیرباز می‌شناسیم، ولی امروزه این چهره زشت با کمک و پشتیبانی آشکاری که در کشتار مردم بی‌دفاع سوریه می‌کند، بر همگان آشکار شده است. آزادی‌خواهان سوریه، در سرزمین شام، با کمک و امدادی که این رژیم با سلاح و پول و نیرو به رژیم سوریه می‌کند، کشته می‌شوند، گویی رژیم ایران در سوریه به نمایندگی از جانب جلادان با مردم سوریه می‌جنگد.

در اشرف... به اشرف باز میگردیم ما به‌عنوان پارلمانترهای عرب و به‌عنوان عضو اتحادیه بین‌المللی پارلمانها خواهان حفاظت برای ساکنان اشرف هستیم و از دولت مالکی می‌خواهیم تعهد برای پایان‌دادن و از بین بردن قرارگاه اشرف تا پایان سال جاری را لغو نماید و از سازمان ملل‌متحد می‌خواهیم که برای حفاظت ساکنان اشرف با دو اقدام مداخله نماید

اقدام اول دادن پناهندگی جمعی به ساکنان اشرف و دادن یک موقعیت قانونی به آنهاست.

اقدام دیگر مستقر کردن یک مجموعه یا تیم ناظران یونامی در قرارگاه اشرف است. هم‌چنین ما هر اقدامی برای جابه‌جایی ساکنان اشرف از محل فعلی‌شان به محل دیگری در داخل عراق را رد می‌کنیم.

. در پایان از خداوند می‌خواهم که مشکلات برادرانمان در اشرف را کم نماید و هم‌چنین تمامی ستمدیدگان و محرومان در سرزمین شام و سوریه و در فلسطین و هم‌چنین گرسنگان در سومالی را یاری و نصرت عطا نماید والسلام علیکم و رحمه الله وبرکاته

هوارد دین، رئیس حزب دموکرات آمریکا ۲۰۰۴ ـ ۲۰۰۹
بسیار متشکرم.
آخرین باری که من در یک افطار بودم حدود دوسال پیش در مصر بود. و ببیند که چه شد. بنابراین شاید حالا چیزی در ایران اتفاق بیفتد چون در این افطار هستم.

در واقع 40سال پیش در آمریکا ما اولین رئیس‌جمهور کاتولیک را داشتیم - جان اف کندی. چهار سال پیش ما اولین رئیس‌جمهور آفریقایی آمریکایی را داشتیم که پدرش مسلمان بود. اکثر مردم نمی‌دانند ولی ما دو مسلمان داریم که به‌عنوان نمایندگان منتخب مجلس نمایندگان آمریکا هستند.
روزی ما یک رئیس‌جمهور یهودی خواهیم داشت و روزی در آمریکا یک رئیس‌جمهور مسلمان خواهیم داشت.
ولی آمریکاییها هم متفاوت از بقیه نیستند. ما در آمریکا هم مشکلات خودمان را با بنیاد گرایی داریم.
بنیادگرایی معمولاً وقتی اتفاق می‌افتد که مردان، انحرافی در مذهب برای سود بردن خودشان ایجاد می‌کنند و نه برای خدای ما. بسیاری از چیزها به اسم مذهب صورت گرفته که در کتابهای مقدس نیست.

من کارشناس اسلام نیستم، قرآن را خوانده‌ام، متأسفانه به انگلیسی. ولی سالها قبل وقتی در دانشگاه بودم قرآن را خواندم. من در قرآن تبعیض علیه زنان را نیافتم و در قرآن نیافتم که اجازه بدهد زنان و کودکان بیگناه به‌خصوص شبیه آنها که نه فقط در اشرف بلکه جاهای دیگر هم هستند، کشته شوند.

بنیادگرایی است که مسأله است نه اسلام یا یهودیت یا مسیحیت یا هندو. در اسراییل این بنیادگرایی است که به دولت فشار می‌آورد زمینی را که متعلق به فلسطینیهاست بگیرد.

این حرص بنیادگرایی بود که منجر به جنگهای صلیبی مسیحی علیه جهان اسلام در قرون 14 و 15 شد.

تمایل به قدرت و نه یک اسلام تروریستی است که منجر می‌شود نیروهایی شبیه به القاعده ۳۰۰۰ آمریکایی را به قتل برسانند و برخی از آنها مسلمان بودند و همه آنها قربانیان بیگناه بودند. و تمایل به قدرت است که باعث شده دولت ایران ۱۲۰۰۰۰ قربانی را بکشد.

هیچ چیز در اسلام نیست که این را توجیه کند. تنها رژیم ایران است که در پی کل قدرت است و ارزش واقعی اسلام را خراب می‌کند. به خدا برمی‌گردد که ما را قضاوت کند نه به ملاهای حاکم در ایران که تصمیم بگیرند. خدا راجع به همه ما قضاوت می‌کند نه ملاها و مردانی که برای مقاصد خودشان با سوء‌استفاده از مذاهب ما کار می‌کنند.

می‌خواهم کمی در مورد زنان و اسلام صحبت کنم.
قبلاً گفتم من هیچ چیزی در تبعیض علیه زنان در قرآن نیافتم.

واقعیت این است که سه زن رئیس‌جمهور در مناطق اصلی که من می‌شناسم بوده‌اند: رئیس‌جمهور بوتو در پاکستان، رئیس‌جمهور اندونزی، رئیس‌جمهور سابق اندونزی و امروز رئیس‌جمهور کنونی کوزوو که عمدتاً یک کشور مسلمان است و یک زن است. و شاید اولین زن رئیس‌جمهور آمریکا، شاید یک مسلمان باشد.

بنابراین این مذهب ما نیست که مانع از پیشرفت نوع بشر است، سوء‌استفاده از مذهب است که مانع از پیشرفت نوع بشر است. و آنهایی که از مذاهب ما سوء‌استفاده می‌کنند بیشتر به خودشان علاقه دارند تا به خدا یا مسیح یا کتابهای مقدس هندوییسم یا یهودیت.

آنها خود را جلوتر از پیامبر که سلام بر او باد، قرار داده‌اند.
نهایتاً من می‌خواهم درباره آموزشهای پیامبر و این‌که چقدر لغت بخشش و رحمت در قرآن آمده صحبت کنم. واقعیت این است که اسلام یک دین بخشش است. به‌اندازه کافی روی این موضوع در این زمان اختلاف و تنفر تأکید نمی‌شود حتی توسط رهبران مسلمان و به‌اندازه کافی توسط رهبران آمریکایی و مسیحی تأکید نمی‌شود.

این سنت رمضان یک جنبه فوق‌العاده اسلام است. به ما اجازه می‌دهد که به خودمان همه چیزهایی را که بیشترین اهمیت را دارد، یادآوری کنیم. در حالی که خورشید غروب می‌کند با خانواده هایمان که مهمترین چیز است و مهمترین چیز در زندگی ماست، جشن می‌گیریم. امیدوارم امشب بتوانیم تمرکز کنیم و می‌خواهم از خانم رجوی امشب تشکر کنم و می‌خواهم از خانم رجوی به‌خاطر میزبانی تشکر کنم. می‌خواهم از همه افرادی که آمده‌اند تشکر کنم ولی در حالی که خورشید غروب می‌کند و از ما پذیرایی می‌شود، امیدوارم روی وجهه فوق‌العاده رحمت در قرآن تمرکز کنیم.
و وقتی به رحمت فکر می‌کنیم، به افراد اشرف فکر می‌کنیم که رحمت می‌خواهند و سازمان ملل‌متحد و آمریکا که قول داد از آنها حفاظت کند، مدیون هستند، که قولمان را ادامه دهیم و نگهداریم.
بسیار متشکرم.

خونریزی و آسیب دیدگی گوش زندانی سیاسی ارژنگ داودی در اثر شکنجه‌های بازجویان وزارت اطلاعات

زندانی سیاسی ارژنگ داودی تحت شکنجه‌های وحشیانه جسمی و روحی بازجویان وزارت اطلاعات در سلولهای انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین می‌باشد. 
 
 
زندانی سیاسی ارژنگ داودی به سلولهای انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین شکنجه‌گاه وزارت اطلاعات منتقل شده است. او در ۲ روز اول انتقال به سلولهای انفرادی بند ۲۰۹ تحت شکنجه‌های وحشیانه جسمی و روحی بازجویان قرار گرفته بود که در اثر شکنجه‌های وحشیانه گوش او دچار خونریزی و ناراحتی شدید شد. بازجویان وزارت اطلاعات سر و صورت و سایر اعضای بندش را آماج ضربات مشت و لگد قرار دادند. به‌رغم خونریزی گوش از انتقال او به بهداری زندان و ودرمان وی خوداری می‌کنند.
بازجویان وزارت اطلاعات علاوه بر پرونده‌های واهی و دروغین که تا به‌حال علیه زندانی سیاسی ارژنگ داودی درست کرده‌اند اکتفا نکرده و در حال پرونده‌سازی جدید علیه وی هستند تا باز هم او را به محکومیتهای سنگین محکوم کنند. یکی از دلایل انتقال زندانی سیاسی ارژنگ داودی به سلولهای انفرادی نامه‌نگاری به گزارشگر ویژه سازمان ملل ‌متحد می‌باشد. رژیم ولی‌فقیه علی خامنه‌ای و شکنجه‌گرانش از مقاومت و ایستادگی زندانیان سیاسی برای دفاع از حق و حقوق خود و مردم ایران مستاصل و درمانده شده است و به‌رغم صدور احکام سنگین، ضدبشری و غیرقانونی و قرار دادن آنها در شرایط کاملاً ایزوله و قرون وسطایی، دوباره آنها را به شکنجه‌گاه وزارت اطلاعات منتقل کرده و مورد بازجویی و شکنجه قرار می‌دهند.
گفته می‌شود آخوندی با نام مستعار علوی از مسئولان و سربازجویان وزارت اطلاعات همراه با سربازجوی دیگری به‌نام سعید شیخان و فرد دیگری به‌نام مصطفوی بازجویی و شکنجۀ وی را به عهده‌دارند. هر سه شکنجه‌گر از شکنجه‌گران دهۀ ۶۰ می‌باشند که هم‌چنان در شکنجه‌گاههای وزارت اطلاعات مشغول بازجویی، شکنجه، پرونده‌سازی و تعیین احکام سنگین علیه زندانیان سیاسی می‌باشند. آنها در دهۀ ۶۰ تعداد بیشماری از زندانیان سیاسی را زیر شکنجه‌های خود به قتل رسانده‌اند.
آخوند شکنجه‌گری که خود را علوی می‌نآمد روز ۱۸ مرداد ماه همسر زندانی سیاسی ارژنگ داودی را احضار و برای مدت طولانی مورد بازجویی، توهین و تهدید قرار داده بود. این آخوند شکنجه‌گر هنگام دستگیری زندانیان سیاسی خود فرماندهی یورش مأموران وزارت اطلاعات به منازل آنها را به عهده دارد و دائم خانواده‌های زندانیان سیاسی را احضار، مورد توهین و تهدید قرار می‌دهد.
در حال حاضر علاوه بر ارژنگ داودی ۴ زندانی سیاسی دیگر به‌نامهای بهروز جاوید تهرانی، محمدعلی منصوری، فرزاد مددزاده و صالح کهندل در سلولهای انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین تحت شکنجه‌های جسمی و روحی بازجویان وزارت اطلاعات قرار دارند.
لازم به یادآوری است که زندانی سیاسی ارژنگ داودی در سال ۱۳۸۲ دستگیر و پس از مدتها در شکنجه‌گاه ۲۰۹ زندان اوین به بند عمومی منتقل شد اما پس از مدتی او را به زندان گوهردشت کرج تبعید کردند و از آن‌جا به زندان بندرعباس تبعید شد و پس گذراندن چندین ماه زندان در آن‌جا مجدداً به زندان گوهردشت کرج بازگردانده شد. او که به ۱۵ سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده بود اخیراً به وی اعلام کرده‌اند که حکم وی به ۲۰ سال و ۸ ماه افزایش یافته است.

کنفرانس در مقر سازمان ملل در ژنو با حضور رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت-” ضرورت اقدام فوری برای حفاظت اشرف”

روز پنجشبه 20 مرداد 1390(11 اوت2011) كنفرانسى با حضور رئيس جمهور برگزيده مقاومت تحت عنوان”ضرورت اقدام فورى براي حفاظت اشرف از سوي ارگانهاى ذيربط ملل متحد” با شركت اساتيد برجسته حقوق بين الملل و شخصيتهاى سياسى برگزار شد. مشروح اين كنفرانس ذيلا ميايد.



ژان فرانکو فراتینی، رئیس مشترک «مرآپ»
به نام سازمان جهانی علیه شکنجه، بنیاد فرانس لیبرته ـ خانم دانیل میتران، جنبش علیه نژادپرستی و برای دوستی خلقها، و نیز انجمن بین‌المللی زنان برای حقوق‌بشر به شما خیرمقدم می‌گویم. این کنفرانس در کادر هفتمین اجلاس شورای مشورتی شورای حقوق‌بشر تشکیل شده است.

عنوان این جلسه «حق صلح و مسئولیت حفاظت» است.
با وجود فراخوانهای نهادهای مختلف ملی و بین‌المللی از زمان انتقال مسئولیت اشرف از نیروهای آمریکایی به نیروهای عراقی، ما شاهد دو حمله بوده‌ایم. یکی در ژوئیه ۲۰۰۹ و دیگری در آوریل ۲۰۱۱. این حمله نیروهای مسلح عراقی موجب کشته شدن دهها تن و زخمی‌شدن صدها تن دیگر گردید. امروز این سؤال مطرح است: حقوق ساکنان اشرف چیست؟

اکنون رشته سخن را به اریک سوتاس می‌دهم که ریاست جلسه را به عهده خواهد داشت.

اریک سوتاس، دبیرکل سازمان جهانی علیه شکنجه، دارای رتبه مشورتی ملل‌متحد

با تشکر، بلافاصله رشته سخن را به خانم رجوی می‌دهم. می‌خواهم خوشوقتی خود را از حضور شما در سازمان ملل ‌متحد ابراز کنم. البته نوبت شماست خانم رئیس‌جمهور.

مـریــم رجــوی:
ریاست محترم!
خانم‌ها، آقایان!
از دیدار با شما بسیار خوشوقتم.
اجازه بدهید سخنانم را با درود به‌خاطره پروفسور کاظم رجوی سمبل دفاع از حقوق‌بشر ایران که تروریستهای اعزامی از تهران او را در این‌جا به گلوله بستند، آغاز کنم.

این ساختمان محل فعالیتهای او در دفاع از حقوق‌بشر بود و بسیاری از شما او را از نزدیک می‌شناختید.

آخوندهای حاکم بر ایران دشمن حقوق‌بشر و از این‌رو دشمن ملل متحد‌ند.

و از هرگونه پاسخگویی به جنایتهای بیشمار خود طفره می‌روند. کما این‌که حتی حاضر به پذیرش گزارشگر ملل ‌متحد در مورد حقوق‌بشر ایران نشده و به او اجازه رفتن به ایران نمی‌دهند.

آنها تنها در ۶ماه نخست امسال بیش از ۲۰۰ زندانی را اعدام کرده‌اند که به گفته دادستان‌ کل رژیم ۴۵نفر آنها اتهام امنیتی داشته‌اند.

موضوع جلسه امروز اشرف است که اکنون یک پرونده بسیار حساس حقوق‌بشری است.

ملل‌متحد و نهادهای آن در قبال وضعیت کنونی‌اشرف مسئولیت سنگینی دارند و می‌توانند از بروز یک فاجعه مجدد جلوگیری کنند.

خانم پیلای از نخستین کسانی بود که بر انجام تحقیقات شفاف و بی‌طرفانه در مورد جنایت ۱۹فروردین تأکید کرد.

اما تاکنون اقدام مشخصی در این زمینه به‌عمل نیامده است.

سازمان ملل برای لغو محاصره پزشکی ساکنان اشرف و خاتمه شکنجه روانی ۱۹ماهه آنان با ۳۰۰ بلندگو اقدام مؤثری نکرده است.

ملل‌متحد می‌تواند مبتکر یک راه‌حل صلح‌آمیز و پایدار برای این بحران باشد. عوامل زیادی وجود دارد که سازمان ملل را در این مأموریت انسانی یاری می‌کند.

به‌خصوص که به گواهی ۲۲ نظریه حقوقی حقوق بین‌الملل حقوق انسان‌دوستانه بین‌المللی و بسیاری از کنوانسیونهای بین‌المللی در طرف اشرف قرار دارد.

هم‌چنین حمایت گسترده جهانی به مأموریت سازمان ملل کمک می‌کند. اکثریت ۳۰پارلمان در جهان حمایت خود را از دخالت سازمان ملل در دفاع از اشرف اعلام کرده‌اند.

کمیته خارجی کنگره آمریکا به اتفاق آرا متممی را به لایحه بودجه وزارت‌خارجه اضافه نمود که از دولت آمریکا می‌خواهد از جابه‌جایی اجباری ساکنان اشرف در داخل عراق را جلوگیری کند و تسهیلات لازم را برای حضور قوی ناظران ملل ‌متحد در اشرف به‌عمل بیاورد.

در همین راستا بسیاری از مقامات‌ عراقی از جمله رئیس مجلس معاون رئیس‌جمهورو معاون نخست‌وزیر و رهبران سیاسی عراقی ضمن حمایت از حقوق ساکنان اشرف جابه‌جایی را رد کرده و از راه‌حل پارلمان اروپا، مبنی بر بازاسکان ساکنان اشرف در کشورهای ثالث حمایت کرده‌اند.

این راه از سوی بارونس اشتون، نماینده عالی اتحادیه اروپا و برخی از دولتهای اروپایی با تفاهم و استقبال مواجه شده است.

کمیسرعالی حقوق‌بشر ملل ‌متحد روز ۱۵آوریل از کشورهای مختلف خواست برای انتقال ساکنان اشرف به کشور ثالث کمک کنند.

دبیرکل ملل ‌متحد نیز در گزارش اخیر خود به شورای امنیت خواستار حمایت همه دولتهای عضو از راه‌حلی شد که مورد حمایت ساکنان‌ اشرف و حکومت عراق باشد.

اجرای این طرح نیاز به دو عنصر دارد. یکی زمان و دیگری، تضمین حفاظت ساکنان تا انتقال همه آنها به کشور ثالث. کلید هر دو موضوع در دست سازمان ملل است.

عملکرد ملل ‌متحد در چندین بحران بزرگ بین‌المللی گواهی می‌کند که هر جا که ملل ‌متحد نقش فعالی برعهده گرفته و تواناییهای خود را به‌کار انداخته، توانسته است از یک بحران انسانی جلوگیری کند یا ابعاد آن را کاهش دهد.

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا بیل کلینتون در کتاب خاطرات خود می‌نویسد که بی‌عملی در برابر فاجعه دهشتناک رواندا «یکی از بزرگترین تأسفات من برای دوران ریاست جمهوری‌ام بوده است». زیرا «با تنها چند‌هزار سرباز و کمک متحدانمان می‌توانستیم زندگی‌های بسیاری را نجات دهیم».

و در سال ۲۰۰۰ کوفی عنان، دبیرکل وقت ملل متحد، گفت: «اگر مداخله بشردوستانه نقض غیرقابل‌قبول اصل حاکمیت تلقی گردد چگونه می‌توانیم در قبال فجایعی نظیر رواندا یا سربرنیتسا یا نقض سیستماتیک حقوق‌بشر که تجاوز به تمام ارزشها و باورهای ما از بشریت مشترک آرمانی‌مان است، واکنش نشان دهیم؟».

بگذارید در پایان، مسئولیت نهادهای ملل ‌متحد را در قبال بحران اشرف خلاصه کنم:
اول- استقرار ناظران ملل ‌متحد در اشرف برای این‌که ببینید چه می‌گذرد.

دوم- بازتأیید استاتوی پناهندگی سیاسی ساکنان‌ اشرف به‌صورت جمعی و حتی به‌طور موقت توسط کمیساریای عالی پناهندگان برای برخورداری آنها از حق حفاظت بین‌المللی و به‌عنوان یک سپر حفاظتی در برابر مالکی که حمله نیروهای عراقی را با این بهانه توجیه می‌کند که گویا ساکنان‌ اشرف پس از ربع قرن اقامت قانونی در عراق اکنون هیچ استاتو قانونی ندارند.

سوم-شروع بلادرنگ تحقیقات در مورد جنایت ۸آوریل تحت نظر ملل متحد.

چهارم - واداشتن دولت عراق به اعلام تبعیت از فراخوان‌ دبیرکل ملل ‌متحد برای خودداری از هرگونه استفاده از زور و خشونت و پایان‌دادن به محاصره ضد‌انسانی و شکنجه روانی و بیرون بردن افراد مسلح از داخل اشرف جایی که در آن نزدیک به هزار زن‌ مسلمان به‌سر می‌برند.

پنجم ـ حمایت بین‌المللی از راه‌حل پارلمان‌ اروپا برای انتقال ساکنان‌ اشرف به کشورهای ثالث و تأمین و تضمین حفاظت آنها تا آن زمان.

از همه شما متشکرم.

اریک سوتاس، دبیرکل سازمان جهانی علیه شکنجه، دارای رتبه مشورتی ملل‌متحد

خیلی ممنون خانم رجوی به‌خاطر بیانات کامل و روشن و هم‌چنین پراحساسی که در مورد آن‌چه در اشرف می‌گذرد، ایراد کردید. سپاس از همه کارهایی که برای جلب توجه جامعه بین‌المللی درباره مسئولیتهایش در قبال این خطر انجام می‌دهید. همان طوری که گفتیم وقت کم است و باید سریع عمل کنیم. بدین منظور تعدادی از سخنرانان به موضوعات مختلف خواهند پرداخت.

اریک سوتاس: اکنون من تریبون را به پروفسور گای گودوین جیل می‌دهم. او متخصص قوانین بین‌الملل پناهندگان در دانشگاه اکسفورد است، او در ا ین باره صحبت می‌کند.

گای گودوین جیل، نظریه‌پرداز حقوق و استاد آکادمی حقوق انسان‌دوستانه ژنو

آقای رئیس بسیار متشکرم. خانم رجوی بسیار متشکرم.
من به برخی جزئیات دستور کار دفتر کمیسر عالی پناهندگی ملل ‌متحد در مورد شرایط ساکنان اشرف نگاه کرده‌ام. من هم‌چنین نه فقط دستور کار دفتر، بلکه مسئولیتش را هم نگاه کردم، مسئولیتی که نسبت به افراد ملل ‌متحد از طریق مجمع عمومی ملل ‌متحد دارد تا بر اساس مسئولیت ابلاغ شده، حفاظت بین‌المللی را برای پناهندگان فراهم و با دولتها کار کند تا راه‌حلهای دائمی برای مشکل پناهندگان بیابد. و من از خودم پرسیده‌ام که چرا کمیساریا در این مورد از ارائه پرونده برای دادن حفاظت بین‌المللی به ساکنان و پناهندگان سرباز زده است.

واضح و روشن است که ساکنان اشرف از آزار در کشور خودشان نگرانی دارند. این قابل بحث نیست و فکر نمی‌کنم هیچ جا این را به جد به چالش بکشد. همین‌طور واضح است که حفاظت و پناهندگی که در عراق از آن بهره‌مند بوده‌اند مورد تهدید است. بنابراین، اعلام علنی و اعمال اختیارات ضروری است، زیرا کمیساریا یک سازمان دارای اختیارات با ۶۰سال تجربه کار است، یک سازمان دارای اختیارات و مورد شناسایی کشورهای جامعه بین‌المللی است که بر طبق قانون بین‌المللی حق دارد از جانب پناهندگان دخالت کند. کمیساریا باید به‌طور علنی و با اختیار اعلام کند که ساکنان اشرف از نظر قانون بین‌المللی پناهنده و شایسته حفاظت هستند.

چرا این ضروری است؟ چون به نظر من یک علامت آشکار می‌فرستد که قانون بین‌المللی در این مورد به کار گرفته شود و ما مدیون تعهدات بین‌المللی هستیم و به‌طور خاص ساکنان اشرف به‌عنوان پناهنده شایسته بهره بردن از اصل نان‌رفولمان (عدم جابجایی) هستند.

ولی این تنها نقطه آغاز است. کمیساریا همراه با دولتها که من یک لحظه پیش گفتم مسئول یافتن یک راه‌حل دائمی است و این به نوبه خود نیازمند تعامل فعال کمیساریا با شرکایش در سراسر جهان است. و در این کار تنها نیست. ما اقدامات قابل توجهی را که ساکنان اشرف از سوی پارلمانترها و جوامع در سراسر جهان دریافت کرده‌اند، دیده‌ایم.

کمیساریا همین حالا یک حوزه پشتیبانی دارد که آماده برآورده کردن اقدام رضایتبخش برای یافتن یک راه‌حل دائمی است.

باید اعتراف کنم بعضی از مکاتبات و مدارک منتشر شده از کمیساریا در طول ۴- ۵سال گذشته را خوانده‌ام ـ ولی هنوز درباره دلایل این‌که چرا کمیساریا در انجام مسئولیتهایش مردد می‌باشد، مطمئن نیستم. شاید این طور باشد که در طول اشغال مثلاً احساس می‌شد که این افراد تحت کنوانسیون چهارم ژنو حفاظت می‌شوند و نیازی به دخالت کمیساریای عالی پناهندگی نیست. ولی البته این شرایطی است که عملاً خاتمه یافته است.

با بازبینی مدارک محدود موجود می‌توانم ببینم چه چیزی پیشنهاد شده، تعدادی فرضها و سوء تعبیرها وجود دارد. فرضها و سوء تعبیرهایی که به نظر می‌رسد در این موضوع سیاست‌ها را تعیین می‌کند، ولی از نظر من با روشهای کمیساریا و اصولی که به‌طور منظم از کشورها می‌خواهد آن را رعایت کنند، ناهمگون است.

به‌عنوان مثال کمیساریا فرض می‌کند که عضویت در مجاهدین به نوعی با موقعیت پناهندگی ناهمگون است. توضیح نمی‌دهد چرا این ناهمخوانی وجود دارد. ولی به نظر من این واقعیت از دیرباز مشخص را تشخیص نمی‌دهد که تعهد به آرمانهای سیاسی دقیقاً همان چیزی است که ۱نفر را پناهنده می‌کند و علت مورد آزار قرارگرفتن اوست.

از طرف دیگر، شاید کمیساریا نیاز دارد یا به نظر می‌رسد که نیاز دارد حفاظت را تنها وقتی که افراد مراجعه می‌کنند اعمال کند.

ولی باز این با روشهای کار ناهمگون است. کمیساریا در پی ارائه حفاظت به گروهها و طبقاتی از پناهندگان است که دستور کارش پیشنهاد می‌کند. البته درست است که در اغلب موارد نیاز به تحلیل فردی از یک پرونده به‌خصوص و جستجو برای این‌که چه کسی در کجا چه ارتباطاتی دارد، وجود دارد.

ولی آن‌چه که ما این‌جا می‌بینیم تمایل به مخلوط کردن توجه دقیق به پرونده‌های فردی از یک طرف، با نیاز و ضرورت حفاظت بین‌المللی توسط سازمان پناهندگی از طرف دیگر است. من فکرمی کنم بخشی از آن به اعلام وضعیت پناهندگی ربط پیدا می‌کند و سایر انتخابها را نیز باز می‌گذارد.

همان‌طور که می‌دانیم موقعیت افراد حفاظت‌شده ساکنان اشرف و خلع‌سلاح آنها با رضایت مقامات آمریکایی و صلیب‌سرخ بین‌المللی از سال ۲۰۰۴ تأیید شده است.

کمیساریا برای انجام دستور کارش عمل می‌کند، دستور کاری که توسط مجمع عمومی به او واگذار شده است، به نظر من یک نیاز روشن، یک نیاز فوری برای این‌که کمیساریا گامهایی برای اعمال حفاظت بین‌المللی بردارد، وجود دارد. اول با فرستادن یک علامت که من در سخنان افتتاحیه‌ام گفتم، یعنی این‌جا ما گروهی از افراد را داریم که از نظر قانون بین‌المللی پناهنده هستند و از نظر قانون بین‌المللی از حق حفاظت بین‌المللی برخوردار هستند.
متشکرم.

اریک سوتاس: حالا رشته سخن را به پروفسور اریک داوید که او هم متخصص در قانون بین‌الملل حقوق‌بشر و قانون انسان‌دوستانه می‌باشد، می‌دهم.

پروفسور اریک داوید، استاد حقوق بین‌الملل بشردوستانه

متشکرم آقای رئیس، خانم رئیس‌جمهور، همان‌طور که از من خواسته شد من در چند جمله، محتوای وظایفی را که برای حفاظت از اشرف و ساکنانش برعهده سازمان ملل ‌متحد قرار دارد، توضیح خواهم داد.

گزارش من سه بخش دارد.
بخش اول: وظیفه بر مبنای قانون بین‌الملل عمومی.
برای یافتن منبع این وظیفه لازم نیست جای دوری برویم کافی است به میثاق سازمان ملل مراجعه کنیم که اولین کلماتش در مقدمه می‌گوید: «ما خلقهای ملل متحد، مصمم در بیان ایمان خود در حقوق بنیادین بشر، درکرامت و ارزش انسان، هستیم». اگر سازمان ملل ‌متحد برنامه خود را (بر مبنای) تضمین احترام به پیمانها و منابع دیگر حقوق بین‌الملل قرار دهد، خود پروژه بزرگی است و شمار قابل توجهی از این پیمانها در مورد وضعیت اشرف صادق است: چه پیمانهای مربوط به حفاظت از حقوق افراد، حقوق انسانی، چه پیمانهای مربوط به قانون بین‌الملل بشر دوستانه و به‌طور خاص تر، همان طوری که سخنران دیگری متذکر شد، مقررات مربوط به حفاظت پناهندگان.

هم‌چنین کنوانسیون سال ۱۹۵۱ژنو را در مورد استاتوی پناهندگان در نظر بگیریم که سخنران پیشین به آن اشاره کرد. در آن‌جا نیز در مقدمه‌اش می‌خوانیم که دولتها مطلع می‌شوند: «وظیفه کمیسر عالی سازمان ملل ‌متحد برای پناهندگان، اجرای کنوانسیونهای بین‌المللی حفاظت از پناهندگان است». دراین‌جا نیز کمیسر عالی سازمان ملل به روشن‌ترین صورت مورد خطاب قرارگرفته تا حفاظت افرادی را که به حوزه قضایی او مربوط می‌شوند، تضمین کند.

همان‌طور که شما می‌دانید و ما آن را به‌اندازه کافی تکرار کرده‌ایم ساکنان اشرف دارای استاتوی اشخاص حفاظت‌شده از نظر قوانین بین‌المللی بشردوستانه هستند.

بالاخره، آخرین منبعی که می‌خواهم در این‌جا، در سازمان ملل ‌متحد در این معبد قانون بین‌الملل، مطرح کنم، مسئولیت حفاظت است. سند نهایی اجلاس ۲۰۰۵ شامل چندین صفحه می‌شود. در پاراگراف ۱۳۸ چنین می‌خوانیم: «جامعه بین‌المللی باید درصورت لزوم دولتها را تشویق و یاری کند برای این‌که از عهده‌این مسئولیت برآیند و سازمان ملل ‌متحد را کمک کنند تا یک سیستم هشداردهنده سریع ایجاد کند».

جامعه بین‌المللی هم‌چنین این مسئولیت را به عهده دارد که در کادر سازمان ملل ‌متحد راههای دیپلوماتیک، بشردوستانه و شیوه‌های مسالمت‌آمیز مناسب دیگر را، مطابق با فصلهای ششم وهفتم میثاق به‌منظور کمک و حفاظت از مردم در برابر نسل کشی، جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت به اجرا گذارد».

بنابراین همان‌طور که مشاهده می‌کنید هیچ کمبود منبعی برای این‌که وظیفه حفاظت را به عهده سازمان ملل ‌متحد بگذارد وجود ندارد.

من به شما گفته بودم یک نکته دومی هم وجود دارد: به عقیده من مأموریت یونامی در عراق بسیار دقیق و مشخص است. در ۲۲ می ۲۰۰۳ که این هیأت ایجاد شد، شورای امنیت در قطعنامه ۱۴۸۳ از دبیرکل خواست که یک نماینده دائمی برای عراق تعیین کند، از جمله به‌منظور تسهیل بازسازی عراق، و این نکته که مهم است «تضمین حفاظت حقوق‌بشر».

دو ماه بعد دبیرکل سازمان ملل در گزارشی که به شورای امنیت ارائه می‌دهد متذکر می‌شود که شورای امنیت باید در همکاری با مقامات محلی کنونی، یعنی ایالات متحده و انگلستان «با تضمین ارتقاء و حفاظت حقوق‌بشر»، به مردم عراق یاری کنند.

این قطعنامه‌ها بدون تأثیر باقی نماند زیرا بعداً شورای امنیت قطعنامه دیگری تصویب کرد، قطعنامه ۱۵۰۰، و در آن تصمیم گرفت که: «به دبیرکل کمک کند تا مأموریتی را که در قطعنامه پیشین، ۱۴۸۳، به او محول شده برآورده کند و هیأت همیاری سازمان ملل ‌متحد در عراق [یونامی] قادر باشد با ساختار و مسئولیتهای ردیف شده در گزارش دبیرکل، اقدام کند».

یعنی این‌که که ارجاع می‌دهد به خواسته‌یی که خیلی روشن توسط دبیرکل بیان شده برای این‌که هیأت یونامی در عراق برای حفاظت و ارتقاع حقوق‌بشر در آن کشور، اقدام کند.

این مطلب هرسال مجدداً یادآوری می‌شود و شورای امنیت مأموریت یونامی در عراق را تمدید می‌کند. بنابراین می‌بینید برای این‌که نشان دهیم بدون هیچ شکی سازمان ملل ‌متحد وظیفه تضمین حفاظت اشرف را دارد، از لحاظ منابع، کمبودی وجود ندارد.

حالا به سومین و آخرین نکته‌ام می‌رسم: پیامدهای عملی همه اینها چیست؟

فکر نمی‌کنم لازم باشد مدت زیادی مغز خود را خسته کنیم برای این‌که بدانیم بهترین فرمول که نهایتاً مینیمم مینیممها است و همان طوری که سازمان مجاهدین از مدتها قبل خواستار آن است، تضمین حضور دائمی‌نمایندگان یونامی و کمیساریای عالی پناهندگان در اشرف می‌باشد

در صورتی‌که سازمان ملل به وظایف خود عمل نکند کاملاً قابل تصور است که اقدامی قضایی علیه سازمان ملل ‌متحد انجام گیرد.

دادگاه حقوق‌بشر اروپا اذعان کرد که مصونیت قضایی یک سازمان در صورتی‌که این سازمان بین‌المللی دارای یک سیستم حل اختلافاتی بین خود و اشخاص نباشد، مانعی برای شکایت کردن از آن سازمان نیست. ارزش یک فرد مطلع دوبرابر یک فرد معمولی است و این امر در مورد سازمانهای بین‌المللی هم صدق می‌کند.

اریک سوتاس: اکنون من تریبون را به گولاند دباس می‌دهم. او استاد افتخاری حقوق بین‌الملل در مؤسسه تحصیلات عالی مطالعات بین‌المللی توسعه در ژنو است.

پروفسور ورا گولاند دباس، نظریه‌پرداز و استاد حقوق بین‌الملل انستیتوی بین‌المللی ژنو

ممنونم آقای رئیس
اجازه بدهید از مقوله «مسئولیت» در قوانین بین‌المللی صحبت کنم. من از مفهوم عام «مسئولیت» صحبت می‌کنم. به عبارت دیگر مسئولیت به انجام تعهد فرد تحت قوانین بین‌المللی. اما من به مسئولیت «کشور» نیز اشاره می‌کنم. مسئولیتی در بعد سنگین‌تر که عواقب حقوقی برای کشوری که این مسئولیت را رعایت نکند، دارد.

در وهله اول، مسئولیت کشور عراق که کمپ اشرف در آن‌جا قرار دارد چیست؟

در واقع عراق نه تنها به قوانین حقوق‌بشر، بلکه موقعیت حفاظت‌شده آنها باید متعهد باشد.

تحت قانون حقوق‌بشر، اخراج بیگانگان ممنوع است، مطلقاً ، مگر در شرایط خیلی عجیب خاص. اخراج جمعی مطلقاً ممنوع است. از حق حیات و آزادی و دیگر حقوق استفاده کنند که من قصد ندارم وارد جزئیات قوانین حقوق‌بشر بشوم.

عراق، خود تعهدات خاصی دارد که باید تحت قانون حقوق‌بشر به آن احترام بگذارد و بدین طریق در مقابل نقض این تعهدات و نزول از آنها، مسئول است. نه فقط تحت توافقات که جز‌یی از آن است بلکه تحت قوانین عرفی بین‌المللی.

و عملکرد عراق در مورد کمپ اشرف، از سوی منابع مشخص، به‌عنوان یک تخطی جدی توسط یک دولت از مسئولیتهایش که تحت نرمهای پایه‌یی قوانین بین‌المللی وجود دارد، شناخته شده است. تخطی از این نرمها نگرانی کل جمع کشورها را بر می‌انگیزد. نه فقط کشوری که به‌طور مادی درگیر تخطی یا قربانی آن بوده است. بنابراین «تخطی جدی از سوی یک دولت از تعهداتی که تحت نرمهای بنیادی مشخص شده است، با نقض جدی و سیستماتیک توسط دولت مسئول برای انجام تعهداتش».

البته آن‌چه در کمپ اتفاق افتاده است باید زمانی توسط ناظران بین‌المللی و بی‌طرف بازبینی شود. ولی البته با یک نگاه کلی می‌توان گفت که تخطیهای جدی صورت گرفته است.

در این‌جا صحبتهایم را تمام می‌کنم. هدف من روشن کردن این موضوع بود که به سادگی بتوان فهمید مسأله اشرف یک مسأله جهانی است. افراد اشرف تحت قوانین بین‌المللی و همین‌طور قوانین عراق حق حفاظت دارند. قوانین عراق تخطیهای جدی در رابطه با قوانین بین‌المللی از خود نشان می‌دهد. سرنوشت ساکنان اشرف یک مسأله جامعه بین‌المللی است، مسأله‌یی مربوط به دولتها، و همین‌طور ارگانهای سازمان ملل ‌متحد از جمله شورای امنیت است.
ممنونم

اریک سوتاس: من باید ترتیب برنامه را تغییر دهم چرا که آقای زیگلر در این‌جا حضور دارند. می‌دانم که در فاصله جلسه زیر کمیته‌یی که دارید به جلسه آمدید، من این افتخار را دارم که رشته سخن را به ژان زیگلر بسپارم.

پروفسور ژان زیگلر، نایب‌رئیس کمیته مشورتی شورای حقوق‌بشر ملل‌متحد

خانم رئیس‌جمهور شورای ملی مقاومت ایران، خانم رجوی، همکاران عزیز، خانمها و آقایان. از این‌که در یک فاصله بین دو جلسه می‌توانم در بین شما باشم، پوزش می‌طلبم. زیرا کمیته مشورتی شورای حقوق‌بشر که من نایب‌رئیس آن هستم، هم‌اکنون اجلاس خود را برگزار می‌کند. اما مقدمتاً می‌خواستم یک چیز شخصی بگویم: به‌عنوان یک شهروند جمهوری ژنو من بسیار مفتخرم و فکر می‌کنم مردم ژنو نیز مفتخرند از حضور خانم رجوی. او به دیدن ما آمده است و پیش از این در ملأعام حضور پیدا کرد و او با مردم ژنو ارتباط برقرار کرد. ما فوق‌العاده از حضور ایشان مفتخر هستیم.

یک مطلب باز هم شخصی می‌خواستم مطرح کنم. من خیلی تحت تأثیر قرار گرفتم وقتی که دو روز پیش در کوپه، در محلی که دوست من کاظم رجوی ۲۱سال پیش به قتل رسید، خانم رجوی با وجود برنامه فوق‌العاده فشرده‌یی که دارند، وقت گذاشتند و رفتند در این محل تراژیک، جایی که کاظم رجوی توسط آدمکشان رژیم تهران به قتل رسید. درباره کاظم رجوی به کسانی که با تاریخچه مقاومت دموکراتیک ایران آشنا نیستند، توضیح می‌دهم که او استاد یکی از بزرگترین دانشگاههای ژنو بود. او هم‌چنین عضو حزب سوسیالیست ژنو بود. ولی به‌طور خاص نماینده مجاهدین در کمیسیون حقوق‌بشر بود. او به قیمت جانش بهای تعهدات خستگی‌ناپذیر خود را پرداخت. من فی‌الواقع از نزدیک ناظر مبارزه او برای دفاع از حقوق‌بشر در همینجا در کاخ ملل بودم.

خانم عزیز، بدانید که ما خیلی‌ها بودیم که تحت تأثیر قرار گرفتیم وقتی شنیدیم که شما وقت گذاشتید و به منطقه وو در این دهکده رفتید، برای گرامیداشت این انسان فراموشی ناشدنی یعنی کاظم رجوی.

حالا در خصوص محتوای بحث باید گفت یک پارادوکس باورنکردنی وجود دارد: تنها کسانی که اهمیت اشرف را فهمیده‌اند، ملاها هستند. سازمان ملل متحد، شورای حقوق‌بشر، خانم پیلای و بقیه، این را نفهمیده‌اند. فقط ملاها فهمیده‌اند. دلیل مشخصی هم دارد: از یک طرف ۳۴۰۰تن در اشرف حضور دارند، از طرف دیگر ملاها ۸۳ میلیون ایرانی را با سرکوبشان له کرده‌اند. پس چرا کمپ اشرف و این ۳۴۰۰نفر چنین هیستری وحشتناکی را از جانب ملاها ایجاد می‌کند؟ چون ملاها جنایات خود را از پیش اعلام می‌کنند و همین است که فوق‌العاده است. آنها جنایت خود را اعلام می‌کنند، البته از طریق مالکی که عاملشان در بغداد است.

این، آن چیزی است که فوق‌العاده است. باید پرسید چرا اشرف این‌گونه رعشه به جان رژیم می‌اندازد. این رژیم تروریست که در سراسر جهان ترور می‌کند، رژیمی که هشتمین تولیدکننده نفت در جهان است. چرا؟ جواب این است که چه گوارا آن را فرموله کرده است. او این را در یادداشتهای بولیوی، در یادداشتهای جنگ چریکی در بولیوی مطرح کرده است، تحت عنوان تئوری «کانون» ها می‌گوید اگر در جایی یک کانون وجود داشته باشد، حتی اگر به‌لحاظ کمیت محدود باشد، به‌لحاظ جغرافیایی محدود باشد، این کانون ارزشهای دموکراتیک را ساطع می‌کند. تشعشع ارزشهای آزادی، تشعشع ارزشهای همبستگی بین‌المللی خواهد بود. این برای ستمگران غیرقابل تحمل است، حتی اگر قدرتمندترین حکومت ستمگر باشد. چرا که وجود چنین کانونی در منطقه‌یی از جهان است که مستمراً مشروعیت رژیم ستمگر را از بین می‌برد. ملاها خطر اشرف را خوب درک کرده‌اند. شما لطف دارید و مرتباً انتشارات شورای ملی مقاومت را برایم می‌فرستید، که بسیار هم خوب تهیه شده‌اند. من با وحشت چند بار خواندم که ملاها پدر یا مادری را اعدام کرده‌اند صرفاً به‌خاطر این‌که از فرزندشان در اشرف دیدن کرده‌اند. کوچکترین تماس با اشرف کل عمارت تروریستی ملاها را زیر سؤال می‌برد. سازمان ملل ‌متحد نیز چیزی نفهمیده است، اما ملاها خوب فهمیده‌اند. اما ما این‌جا هستیم تا یک همبستگی بین‌المللی و نهادی ایجاد کنیم. من سریع می‌گویم. وضعیت در رابطه با حقوق بین‌الملل بسیار روشن است. ماده ۲ منشور ملل ‌متحد مبتنی است بر اصول برابری اعضای آن. هم‌چنین مسئولیت حفاظت مطرح است. ۲ قطعنامه شورای امنیت یعنی قطعنامه‌های ۹۶ و ۹۸ در این رابطه وجود دارد که شما حتماً می‌دانید. دومین قطعنامه می‌گوید: «وقتی یک جمعیت از عواقب یک جنگ داخلی، یا یک شورش رنج می‌برد یا وقتی دولت قادر به خاتمه دادن به رنج و مصیبت مردم نیست یا نمی‌تواند از آنها پیشگیری کند، یک مسئولیت بین‌المللی وجود دارد که بر اصل عدم مداخله اولویت پیدا می‌کند». در زمینه حقوق بین‌المللی، این موضوع خیلی روشن است. اشرف جایی است که این مسئولیت باید اجرا شود. می‌دانم که بعضیها می‌گویند: «هر چه که باشد، اینها قطعنامه‌های شورای امنیت هستند». کمیته مشورتی و هم‌چنین شورای حقوق‌بشر تصدیق می‌کنند که قطعنامه‌های شورای امنیت به‌عنوان قانون بین‌المللی محسوب می‌شوند. لذا، در زمینه حقوق بین‌الملل، مسئولیت به عهده جامعه بین‌الملل است.

صحبتهایم را به پایان می‌برم. ما این‌جا گردهم آمده‌ایم تا بقای اشرف را تضمین کنیم تا بتواند به درخشش خود ادامه دهد، نه این‌که در خفا باشد، بلکه بتواند نور ساطع کند و شهادت بدهد. این شهادت اکنون بسیار مهمتر از ۱سال پیش است و علت آن انقلابهای عربی است. زیرا ما با مقاومین مسلمان روبه‌رو هستیم نه فقط مسلمانانی در لفظ، بلکه مردان و زنانی مسلمان با ایمانی عمیق که به قیمت جانشان ارزشهای ما را متجلی می‌کنند. ارزشهای ما، البته من حتی شرم می‌کنم که بگویم اروپایی هستم وقتی که اتفاقات روز را می‌بینم. آنها تجلی‌گر ارزشهای جهانشمول دموکراسی، آزادی و خودمختاری هستند.

اگر اشرف بقا نیابد، باید گفت که به‌طور مثال برای انقلاب عرب، برای انقلابیون عرب که در جستجوی رفرانس هستند، در جستجوی الگو هستند، این یک فاجعه خواهد بود. من این را می‌گویم چون از یک مأموریت برای شورا در آفریقای شمالی بازگشته‌ام و واضح است که از مصر تا کوههای نافو در لیبی شرقی و تا تونس، همه این جوانان در جستجوی رفرانس و الگو هستند. شما تجلی‌گر آن چیزی هستید که آنها در جستجوی آن هستند.

در نتیجه‌گیری پایانی می‌گویم برای این‌که اشرف باقی بماند و این مسئولیت برعهده شهروندان است، ۲ کار باید فوراً انجام شود. از یک طرف حضور فیزیکی ملل ‌متحد در کمپ اشرف. نه این‌که بازدیدهای تناوبی یونامی‌باشد، همان‌طور که تا به‌حال بوده است. بلکه یک حضور دائمی ناظران در داخل شهر اشرف با پرچم ملل متحد. کار دیگر یک تصمیم قضایی از جانب کمیساریای عالی پناهندگان باید باشد و بازشناسی استاتوی پناهندگی برای ساکنان اشرف و موقعیت پناهندگی به‌طور جمعی بر اساس کنوانسیون ۱۹۵۲ برای همه ساکنان اشرف.

از این دو تصمیم، اولی را باید کمیسر عالی، خانم پیلای بگیرد، و دومی را آقای گوترز. وقتی من به این جمع زیبا می‌نگرم، فکر می‌کنم که ما به‌اندازه کافی قوی هستیم تا بتوانیم این ۲ هدف را محقق کنیم. اهدافی که منطبق با قانون، عقلانیت و تاریخ است.

بار دیگر بی‌نهایت سپاسگزارم از افتخاری که شما برای شهر من، برای کاخ ملل، با حضورتان در این‌جا می‌دهید.

پائولو کاساکا، نماینده پارلمان اروپا ۱۹۹۹ـ ۲۰۰۹
بسیار متشکرم.
برای من واقعاً افتخاری است که در بین این شخصیتهای برجسته باشم. کارشناسان حقوقی به‌اندازه کافی موضوع را روشن ساختند.

ولی در ظرفیت من، به‌عنوان بیش از رهبر یک سازمان غیردولتی بلکه به‌عنوان یک عضو سابق پارلمان اروپا که چند دفعه در اشرف بوده‌ام و به دفعات با مقامات کمیساریای عالی پناهندگی ملل ‌متحد و مشخصاً کمیسر عالی آنتونیو گوترز این موضوع را مورد بحث قرار داده‌ام، فکر می‌کنم زمان آن رسیده که همه ریاکاریها را کنار بگذاریم. ما نمی‌توانیم فرض کنیم و وانمود کنیم که موانعی وجود دارد، چیزهایی وجود دارد که ما نمی‌دانیم و ظاهراً جدی و قابل‌قبول نیستند. البته که می‌دانیم، کافیست روزنامه‌ها را بخوانیم تا بدانیم به‌عنوان مثال آقای اسد یا قذافی هر کس را که مخالفت می‌کند تروریست می‌نامند و این پاسخ طبیعی دیکتاتوری است و البته دیکتاتوری ایران متفاوت نیست. تنها اختلاف راههایی است که برای سرکوب مخالفانش استفاده کرده است.

این واقعاً یک جرم فوق‌العاده و باج‌خواهی سیاسی و معاملات سیاه سیاسی است که در این رابطه شده است و من این فرصت را داشتم که تحلیل کنم، مطالعات جامع درباره اکثر ادعاهای به‌اصطلاح مخالفان مجاهدین را انجام دهم، آنها بی‌پایه هستند، اصلاً معتبر نیستند، ناهمگون هستند، در تناقض هستند، تبلیغات صرف برای مقامات ایران هستند و من فکر می‌کنم کمیساریا وظیفه دارد بیشتر از بقیه ما این را بداند.

من آن‌جا بودم در سال ۲۰۰۴ وقتی چندین سازمان شخصاً با تک‌تک اعضای مجاهدین مصاحبه می‌کردند تا ببینند آیا این افراد قصدی برای خشونت یا هرنوع تروریسم دارند. آنها تک به تک این کار را کردند. فکر می‌کنم ۷ سازمان بودند که این مصاحبه‌ها را انجام می‌داند و تا جایی که می‌توانستند به هر نفر فشار می‌آوردند تا سازمان را ترک کند و از اشرف بیرون برود. و برخی این کار را کردند و به کمپی در حاشیه که یک تأسیسات موقت نامیده می‌شد، رفتند. برخی از آنها چون طبیعتاً می‌خواستند این کار را بکنند، برخی دیگر چون معتقد بودند این راهی است که بتوانند در کشورهای غربی استاتو بگیرند. آنها به سرعت دریافتند که آسان نیست. بنابراین تمام این کارها انجام شده است، لازم است روشن کنم که آنها این کار را انجام ندادند به‌خاطر این‌که نمی‌خواستند این کار را انجام بدهند. هیچ‌کس مانع کمیساریا نشد، قطعاً ساکنان اشرف نشدند. هیچ‌کس آنها را برای چنین کاری متوقف نکرد.

رژیم ایران اکثر آنها را تحت فشار قرار داد تا یا به ایران برگردند یا وانمود کنند که پناهنده هستند و آنها را مجدداً به اروپا روانه کرد تا علیه مجاهدین ادعا کنند، بسیاری از آنها این کار را کردند. این کاملاً غیرقابل‌قبول است و هر وقت ما یکی از آقایان نظیر سفیر باتلر را داریم که این‌گونه صحبت می‌کنند باید به آنها بگوییم اگر حتی نمی‌خواهید بدانید، چطور می‌توانید تکبر داشته باشید و این اظهارات را بکنید.

بنابراین ریاکاری را متوقف کنید. لطفاً تلاش برای پیدا کردن بهانه‌های فوق‌العاده را توقف بزنید، برای این‌که کاری را که باید انجام بدهید، نکنید. و کاری که باید بکنید و ما باید این‌جا در ژنو در مقابل همه این افراد بگوییم و من قطعاً به آقای گوترز که با او مدت طولانی کار کرده‌ام و ارزش بسیار زیادی برای او قائلم، می گویم، قطعاً به او خواهم گفت: یا شما اقدام می‌کنید یا مسئول کشتار افراد اشرف هستید، انتخاب دیگری وجود ندارد شما باید اقدام کنید، ما نمی‌توانیم منتظر بمانیم، و من آماده‌ام که در پی همه و هر فرصتی باشم و ما توسط پروفسور داوید فهمیدیم که فرصتهایی در رابطه با مسئولیت پرسنل سازمان ملل ‌متحد وجود دارد و نمی‌توانیم ساکن بمانیم. این چیزی است که ما دیگر نمی‌توانیم به بعد موکول کنیم.

از وقت شما بسیار متشکرم و به همه شما به‌خاطر این‌که خودتان را درگیر این موضوع کرده‌اید تبریک می‌گویم.

اریک سوتاس: بسیار از شهادت شما متشکرم و همین‌طور به‌خاطر کاری که در پارلمان اروپا کردید چون اگر شرایط در سطح اروپا عوض شده به‌خاطر افرادی نظیر شماست که به اشرف رفتند و آن‌چه را دیدند برای ما آوردند و توضیح دادند.

اکنون رشته سخن را به آقای خوان گارسه می‌سپارم

دکتر خوان گارسه، حقوقدان ارشد بین‌المللی، مشاور سالوادور آلنده

آقای رئیس، خانم رجوی، من نیز مفتخرم که در این مکان سخن می‌گویم، مخصوصاً بعد از شنیدن بیانات پروفسورهایی از دانشگاه بروکسل، دانشگاه آکسفورد و انستیتوی حقوق بین‌الملل در ژنو. آنها نشان دادند چگونه قطعنامه‌های متعدد ملل ‌متحد بر وظیفه پیشگیری از آن‌چه در اشرف رخ می‌دهد، تأکید می‌کنند، یعنی اجرای سیستماتیک شکنجه صوتی که از آوریل ۲۰۱۰ جریان دارد. شکنجه‌یی که کارشناسان آن را «صوت سفید» می‌نامند و به‌طور شبانه روز علیه همه ساکنان اعمال می‌شود. این یک جرم شدید در رابطه با کنوانسیونهای ژنو است که آن را به‌عنوان «جنایات علیه جامعه بین‌المللی» و « جنایت جنگی» توصیف کرده است.

پروفسور اریک داوید اشاره‌یی به تصمیمات دیوان عالی فرانسه و نیز دیوان عالی بلژیک و یک دادگاه در بروکسل در سال ۲۰۰۷ کرد. باید اضافه کنم که در ماه ژوئیه گذشته ۲ تصمیم بسیار مهم اتخاذ شد. یکی از آنها مربوط به تصمیم دادگاه هلند است و دیگری یک تصمیم دادگاه حقوق‌بشر اروپاست که مقر آن در استراسبورگ می‌باشد. با تصمیم آخری شروع می‌کنم. این تصمیم مربوط به ۲ مورد محکومیت علیه انگلستان بود. دادگاه حقوق‌بشر اروپا، انگلستان را به‌خاطر تخطی از وظایف بین‌المللی‌اش محکوم کرد. انگلستان و به‌طور مشخص افسران و سربازان انگلستان مستقر در بصره کنوانسیونهای ژنو را محترم را نشمردند و این کشور به‌خاطر کوتاهی از وظایفش مسئول این تخطی شناخته شد.

حالا به تصمیم یک دادگاه هلند در ماه ژوئیه می‌پردازیم که به‌طور مشخص‌تر به ما نزدیک است. مسئولیت شخصی که از مصونیت ملل ‌متحد برخوردار است ولی در زمان مقرر برای پیشگیری از یک نسل‌کشی اقدام نمی‌کند، چه می‌باشد؟ این موضوع به دادگاه هلند ارجاع داده شد. حکم اولیه این بود که این شخص مصونیت دارد، بناراین دادگاه ملی نمی‌تواند این نسل‌کشی را مورد قضاوت قرار دهد. بعد از تقاضای فرجام، رأی نهایی دادگاه در ماه گذشته صادر شد. دادگاه فرجام هلند تشخیص داد که مسئولیت ملل ‌متحد او را از مسئولیتش به‌خاطر عدم جلوگیری از یک نسل‌کشی مصون نمی‌دارد.

با اجازه شما آقای رئیس می‌خواستم نکته‌یی را برای آنهایی که با روند حقوقی جاری در اسپانیا آشنا نیستند توضیح دهم. همه شکایاتی که علیه ژنرال فرمانده نیروهای حمله کننده در ژوئیه ۲۰۰۹ و معاونانش، و هم‌چنین علیه ۴ عضو کمیته سرکوب اشرف که مستقیماً به نخست‌وزیر وابسته است و علیه ژنرالی که حمله ماه آوریل گذشته را فرماندهی کرد و ۳نفر از معاونانش، و بالاخره علیه نخست‌وزیر آقای مالکی، پذیرفته شدند.

سناتور تئودور ملشکانو، معاون مجلس سنای رومانی
خیلی متشکرم آقای رئیس. خانم رجوی، حضار محترم، چون وقت کم است، می‌خواهم ۲ یا ۳ جمله بیان کنم. من امروز هم‌چنین به‌عنوان عضو کمیسیون حقوق بین‌الملل سازمان ملل ‌متحد که جلساتش را در سالن ۲۱ همین قسمت کاخ ملل برگزار می‌کند، با شما صحبت می‌کنم.

به نظر من، به موازات تلاش برای پیداکردن استدلالاتی در زمینه قضایی برای این‌که موقعیت حقوقی اشرفیها به‌رسمیت شناخته شود، ما باید هم‌چنین، چه به‌عنوان شخصیت و چه به‌عنوان شهروند ساده، به‌عنوان شخصیت سیاسی و به‌عنوان منتخب مردم، در پارلمانهای کشورهایمان تلاش کنیم.

من به‌عنوان یک عضو سنا، ماه پیش نامه‌یی سرگشاده به دبیرکل سازمان ملل ‌متحد و کمیسر عالی پناهندگان فرستادم و در آن بر نیاز فوری یک تصمیم‌گیری مبتنی بر حقوق بین‌الملل و حقوق انساندوستانه، تصریح کردم تا موقعیتی پیش نیاید که ملل ‌متحد به‌خاطر انجام ندادن وظایف خود، مسئول شناخته شود.

۳ یا ۴ چیز است که من خیلی به آن علاقه مندم. اولین آنها و من آن را در نامه‌ام ذکر کردم ایجاد یک کمیسیون تحقیق برای تحقیق پیرامون آن چیزی است که در کمپ اشرف رخ داد. این امری بسیار مهم است.

دومین آن، ایده جابه‌جایی اشرفیها در عراق، که معلوم نیست به کجا، به نظر من یک نقض کنوانسیون چهارم ژنو در رابطه با حفاظت افراد غیرمسلح است.

من حمایت خودم و دیگر همکارانم را از طرح پیشنهادی پارلمان (اروپا) که برای حفاظت و بازتأیید موقعیت پناهندگی‌اشرفیها بر طبق کنوانسیون چهارم ژنو، به‌عمل آورده‌ایم، مورد تأکید قرار دادم.

و بالاخره، مهمترین مسأله این است که وضعیت اشرف مستقیماً و دائماً به‌طور واقعی توسط سازمان ملل ‌متحد از طریق یونامی مورد نظارت قرار گیرد.

در خاتمه، باید بگویم که همه چیز اهمیت دارد، از جمله این‌که بدانیم بنیادهای قضایی کدامین هستند.

به این خاطر است که با توجه به امکانات هر کدامتان، از شما می‌خواهم از این آرمان پشتیبانی کنید، زیرا اشرف باید باقی بماند. خیلی متشکرم.


Sunday, 14 August 2011

فرماندارپنسلوانيا:فورا نامگذاري مجاهدين را لغوكنيم4

پاتريك كندي: شروع شمارش معكوس روزهاي رژيم ايران 2


پاتريك كندي: شروع شمارش معكوس روزهاي رژيم ايران 2

پاتريك كندي: شروع شمارش معكوس روزهاي رژيم ايران 2

برندركاست:زمان حسابرسي ازتهادها وبازيگران سررسيده2

سخنراني مريم رجوي در كنفرانس ژنو, حفاظت اشرف -10 اوت 2011

سخنراني آيرين خان دبيركل عفوكنفرانس ژنو10 اوت- اشرف

سخنراني هوارد دين كنفرانس ژنو, حفاظت اشرف -10 اوت 2011